Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ubojstvo

Ima li još žrtava beskrupuloznih sisačkih supružnika trovača?

Gordana Laktašić u pritvoru s mužem čeka daljnju istragu
Nikola Ćutuk/PIXSELL
02.10.2010.
u 19:15

Još se istražuje je li i profesor tjelesnog Damir Zaimović (62) otrovan tabletama protiv shizofrenije i alkoholom

Na sisačkom području još nije zabilježen podliji, perfidniji i okrutniji način ubojstva iz koristoljublja poput nedavnog trovanja Jadranke Podgoršek (46), a sada policija sumnja i da je otrovan profesor Damir Zaimović (62) koji je umro u srpnju. Osumnjičeni izvanbračni par Gordana Laktašić (31) i Dragomir Pavlović (36) u pritvoru je od rujna. Kao moguća njihova treća žrtva spominje se i jedan nestali državljanin BiH, ali policija zasad ne raspolaže takvim informacijama. Podsjetimo, u kolovozu je utvrđeno da je Jadranka Podgoršek otrovana tabletama protiv shizofrenije otopljenim u alkoholu.

– I mene su pokušali uvući u društvo, ali već 20 godina ne pijem i uspio sam se othrvati. Moju su suprugu i materijalno iskorištavali – kaže Jadrankin suprug Dragan Podgoršek. S njezine kreditne kartice ukrali su 12.000 kuna.

Zbog sumnje da je otrovan i profesor tjelesnog odgoja na sisačkoj Ekonomskoj školi Damir Zaimović, koji je umro sredinom srpnja, ekshumirani su njegovi posmrtni ostaci. Toksikološko je vještačenje tkiva u tijeku.

– Zaimović je bio dobra duša, a voljeli su ga i kolege iz struke i učenici. Na žalost, nije imao potporu onih koji su mu mogli pomoći. U teškim je uvjetima studirao. Radio je s pola radnog vremena. Nakon što se razveo, živio je više nego skromno u kućici uz željezničku prugu. Najviše se družio s kolegom Duškom Đonovićem i sa mnom. Pokušali smo mu pomoći, ali bilo je prekasno – kaže njegov kolega prof. Pavle Zrnić.

Osumnjičeni par u policiji već ima podeblji dosje. Gordana ima 14, a njen suprug čak 39 kaznenih djela. Prijavljivani su zbog obiteljskog nasilja, krađa, prijetnji, zloporabe opojnih droga, krivotvorenja isprava, razbojstva itd

Ključne riječi

Komentara 14

FI
fila
19:24 02.10.2010.

Šta čovjek reči za takve ljude ...šta čovjek reči za toliko kaznenih prijava netko treba odgovarati opet i opet je netko zakazao od institucija

QU
queen
19:53 02.10.2010.

prof. zaimović je bio teški alkoholičar i volio je pse.... zvi su se zvali severina... mogao je umrijeti od posljedica alkoholizma.... ali učenici ga nisu voljeli...

LU
Lujo123
22:03 02.10.2010.

\"Kriminalistička obrada nad Mladenom Barišićem i Nevenkom Jurak zbog reketa nad javnim tvrtkama proširila se i na Antu Despota, Barišićeva zeta \" - kak to da Večernjak zaobilazi ove teme? Da nije možda u pitanju sveza Stirije i ove bande?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije