Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obiteljski zakon
Povratak na članak

Ilčić: Nikako da se razvijemo u pluralističko demokratsko društvo gdje postoje različiti svjetonazori

– Hoće li u interesu djece to ostati kao pravo samo za bračne zajednice ili će se isto pravo omogućiti istospolnim zajednicama? HRAST daje podršku struci iz obiteljskog prava koja stavlja sve iz pozicije djeteta – kaže Ilčić,

Komentari 66

MO
modovisisajteMaraschino
12:22 09.05.2018.

postoji izreka da se ne treba mijenjati ono što nije pokvareno. a dobro se zna što je pokvareno u ovoj državi. obitelj sigurno nije već političari, sudstvo, državna i lokalna uprava, policija.

VL
Avatar PLEN_KI_MOON
PLEN_KI_MOON
12:50 09.05.2018.

To je zato jer su demokracija i pluralizam mišljenja jedna ŠARENA LAŽA u omotu od AUTOKRACIJE! Mediji su u službi promocije kulta ličnosti HDZ-SDP kaste pa ih tako čine jedinim relevantnimai svi ostali su populisti, anarhisti,demagozi! Pokušajte izač iz bilo kojeg kalupa, reči da ste protiv gay i da va mto nije ok, pokušajte reč da je abortus ubojstvo,pokušajte reč da je jedino normalno brak muškarca i žene! Odmah će vas intruirani mediji proglasit fašistom, ksenofobom,primitivcem! Isti ti mediji se pozivaju na slobodu pisanja i govora a s druge strane sotoniziraju, pljuju i lažno okrivljavaju sve koji isto ne misle!!! ŽIVI ZID ispada največe zlo po njima u ovih 26 godina??? STVARNO???

VL
Avatar Apsalar
Apsalar
12:43 09.05.2018.

Bah... Vrdoljak-razdjelnik će mi reći tko će mi odgajat djecu, moš mislit! Ako i je maknuto iz jednog zakona, nije iz Ustava, a u Ustavu jasno piše tko je zadužen za odgoj djece. A ako ni to nije dovoljno, imaa i međunarodni ugovor Europski koji smo prihvatili (kao i Istanbulku), u kojem stoji da djecu odgajaju RODITELJI U SKLADU SA SVOJIM SVJETONAZORIMA. Sve drugo je "Vrli novi svijet".

VL
DO
dom7
12:47 09.05.2018.

Pa nema neutralnog odgoja ili ce prevagnuti ateisticki ili teisticki....A Hr je demokratska drzava i kako vidim da ce i to morati referendum kad tad rjesavati...Volja naroda je najmjerodavnija jer se tice svih.....

VL
Avatar rubinet
rubinet
15:06 09.05.2018.

nisam čitao članak..samo naslov..ali slažem se s Ilčićem....čim je riječ o Hrvoju mora bit dobro..Hrvoje..liepo ime

VL
DU
Deleted user
16:32 09.05.2018.

Naravno da roditelji odgajaju djecu. Nema nikakve šanse da škola preodgoji bilo koga. Pa u komunizmu su preodgajali ali je rezultat bio upravo suprotan. Dapače bio je bolji nego sada jer djete će uvjek izabrati svjetonazor roditelja. To je prirodno i tu nema nikakve dileme. Iznimke su statistički zanemariva pojava.

VL
SM
san.martino
13:12 09.05.2018.

Jeli ovo greška ili je stvarno naslov Ilciceva recenica!?

VL
Avatar sindarela
sindarela
14:01 09.05.2018.

Kako ne postoje različiti svetonazori ti i Zekanivić imate svoj ja imam svoj neko ima svoj koji se od tvog i mog razlikuje a ti bi da svi imamo tvoj svetonazori ali to nebu išlo

VL
Avatar Petarpetar
Petarpetar
13:01 09.05.2018.

Ova trojica su osljepili od _rkan_a.

VL
ZA
zarac
12:22 09.05.2018.

Ilčiću, različiti svjetonazori se "podučavaju" na različitim mjestima: u školama se uče činjenice, a u crkvama bajke.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.