40 13°C
 • modovisisajteMaraschino:

  postoji izreka da se ne treba mijenjati ono što nije pokvareno. a dobro se zna što je pokvareno u ovoj državi. obitelj sigurno nije već političari, sudstvo, državna i lokalna uprava, policija.

 • Avatar PLEN_KI_MOON
  PLEN_KI_MOON:

  To je zato jer su demokracija i pluralizam mišljenja jedna ŠARENA LAŽA u omotu od AUTOKRACIJE! Mediji su u službi promocije kulta ličnosti HDZ-SDP kaste pa ih tako čine jedinim relevantnimai svi ostali su populisti, anarhisti,demagozi! Pokušajte izač iz bilo ... prikaži još! kojeg kalupa, reči da ste protiv gay i da va mto nije ok, pokušajte reč da je abortus ubojstvo,pokušajte reč da je jedino normalno brak muškarca i žene! Odmah će vas intruirani mediji proglasit fašistom, ksenofobom,primitivcem! Isti ti mediji se pozivaju na slobodu pisanja i govora a s druge strane sotoniziraju, pljuju i lažno okrivljavaju sve koji isto ne misle!!! ŽIVI ZID ispada največe zlo po njima u ovih 26 godina??? STVARNO???

 • dom7:

  Pa nema neutralnog odgoja ili ce prevagnuti ateisticki ili teisticki....A Hr je demokratska drzava i kako vidim da ce i to morati referendum kad tad rjesavati...Volja naroda je najmjerodavnija jer se tice svih.....

Još iz rubrike Vijesti

Mićo Ljubenko
3
Ovršni zakon u Saboru

'Htjeli su 7 koristi, imamo 7 šteta. Gube svi – i vjerovnici i dužnici!'

Miljenko Benko
Afera Čistoća

'To je onaj koji ima trulu kabinu': Sud preslušava tajno snimljene razgovore

surfer
Uhvaćen kamerom

Dok je surfao morem iza sebe snimio rijedak trenutak: Nisam znao što se događa