Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Marko Perković Thompson:

'Igrači su me molili da dođem, a nastupit ću gdje god će me zvati'

Thompson na dočeku vatrenih
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/5
17.07.2018.
u 20:25

- Da je bilo prostora otpjevao bih sve što su me igrači tražili, pa i Čavoglave - kazao je pjevač.

Pjevač Marko Perković Thompson u autobusu je pratio hrvatske repezentativce od središnjeg zagrebačkog Trga gdje im je priređen veličanstven doček.

- Bilo je nevjerojatno, tolika emocija kod igrača, naroda koji je silno htio mahnuti, pozdravit ih. Doživio sam svašta, ali ovo nisam doživio kazao je Thompson za RTL te dodao:

- Izbornik Dalić i Modrić su me zvali i rekli da je njihova želja da ja dođem u autobus i putujem s njima do Trga bana Jelačića. Pitao sam ih jesu li sigurni. Rekli su 'da molim te dođi'. Znam da ima tih nekih negativnosti, ali ovo nije vrijeme za negativnost.

Thompson na dočeku vatrenih
1/7

Neki političari nazvali su ga "fašističkim smećem".

- Mislim da to govori sve o njima. Svatko ima pravo na izjavu, komentar, ali nema pravo vrijeđati - kazao je pjevač te dodao kako je želio na Trgu otpjevati sve pjesme koje su mu igrači nabrajali, pa čak i Čavoglave

- Nisam strahovao od fašističkih pozdrava i povika. Ni na kraj pameti mi to nije bilo. Nikada naši navijači nisu to radili, vidjeli ste koliko je tu dostojanstvo, emocija - kazao je Thompson za RTL dodavši da će nastupiti gdje god će ga igrači zvati.

Komentara 269

DU
Deleted user
20:49 17.07.2018.

To se podrazumijeva. Svi naši reprezentativci su to u punom smislu te riječi. Predstavljaju svoj narod. Vjernici i domoljubi kakav i jeste u većini hrvatski narod. Upravo zbog toga Thompson je uvjek dobro došao.

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
20:49 17.07.2018.

Bravo!Neka pati koga smeta!🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷

Avatar pendreck
pendreck
20:53 17.07.2018.

Oni koji mrze Tompsona zapravo mrze Hrvatsku i Hrvate. Vrlo jednostavno, i zapamtite tipove koji sire mrznju: I kad bue prilika prikladno Re-agirajmo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije