Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sastanak

IDS premijerkin poziv za sastanak također neće prihvatiti

jakovčić
Duško Marušić/PIXSELL
10.03.2011.
u 14:40

Umjesto s premijerkom čelni čovjek IDS-a Ivan Jakovčić kao član Kukuriku koalicije u petak će se sastati s predsjednikom Ivom Josipovićem

Danas je u Puli predsjednik IDS-a Ivan Jakovčić obznanio da je IDS prihvatio poziv za razgovor s predsjednikom Josipovićem gdje će, kao član Kukuriku koalicije, sudjelovati u petak.
– Poziv premijerke Jadranke Kosor, nakon poziva predsjednika Josipovića, IDS neće prihvatiti jer smatra da se susret s parlamentarnim strankama trebao održati u Saboru, a njemu je trebao nazočiti i predsjednik Sabora bez obzira što je član HDZ-a – izjavio je Jakovčić. Kazao je da je zbog napete situacije u Hrvatskoj zrelo vrijeme da predsjednik Josipović koordinira susret s premijerkom, predsjednikom Sabora i predsjednicima parlamentarnih stranaka.

– Nismo nojevi, ne zabijamo glavu u pijesak , trebamo preuzeti odgovornost za stanje u zemlji. Izbore bi bilo najbolje odmah provesti, ali je završetak pregovora s EU drugi povijesni događaj za Hrvatsku nakon osamostaljenja – ocijenio je Jakovčić. On je kazao da će IDS pozvati svoje članove i simpatizere da se na referendumu izjasne za ulazak u Europsku uniju.
– Ako referendum bude prije izbora, imajući u vidu nizak rejting Vlade u Istri, strah me da će Istrani biti protiv ulaska u EU – kazao je.

Vezano za pulske prosvjede i neugodnosti koje ovih dana doživljava IDS, Jakovčić je naveo da neki dužnosnici IDS-a primaju opasne anonimne prijetnje, koje su prijavili policiji.
– Nikoga se ne plašimo kao što se nismo plašili ni 90-ih kada su nam prijetili i oružjem. IDS će nastaviti voditi politiku koju je vodio i do sada, a koju su birači u Istri honorirali – izjavio je Ivan Jakovčić te pozvao one koji su gađali IDS crvenom bojom da otvoreno pokucaju na vrata IDS-a jer je stranka uvijek otvorena za dijalog.

Komentara 4

OB
-obrisani-
14:55 10.03.2011.

bre drug jakovcic veli: mi nemamo vremena, mi sad mjerimo kvadrate uz more, i prodajemo ih po 1DM ili0,48 centi kvadrat, hihhihihihihihihihihi-samis ebi a to boze propaloj hipobanci hihihhihihi

JS
ja sam gladan
14:55 10.03.2011.

ovi kukurikavci su jaki samo u jatu. Busaju se u pileća prsa,ali samo dok su na hrpi. Neš ti, jednog po jednog. Otpadne im perje od straha.

OB
-obrisani-
16:44 10.03.2011.

ha ha ha ha ...pa sa kim ova luđakinja misli sastančiti....jedini joj osto Stanimirović..................možda je uzela onu Uputnicu od Šeksa...he he he

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije