Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nivio Stojnić

IDS-ov načelnik koji je psovao novinarki istupio iz stranke

Načelnik Općine Tar-Vabriga - Nivio Stojnić
Foto: Općina Tar-Vabriga
13.02.2020.
u 21:18

Glavni tajnik IDS-a ponovio je kako je Stojnić novinarki Glasa Istre tijekom dana uputio javnu ispriku čime je, kako je rekao "pokazao da je svjestan težine svojeg istupa"

Načelnik općine Tar-Vabriga Nivio Stojnić pisanom je izjavom u četvrtak popodne  istupio iz  IDS-a, potvrdio je novinarima večeras glavni tajnik IDS-a Giovanni Sponza.

"Sukladno članku 10 stranačkog statuta njegovo članstvo prestaje današnjim danom brisanjem iz registra članova. Takvom odlukom Stojnić je povukao jedini moralan i ispravan potez", istaknuo je Sponza i dodao da sada nema potrebe za sazivanjem IDS-ove podružnice u općini Tar Vabriga.

Glavni tajnik IDS-a ponovio je kako je Stojnić novinarki Glasa Istre tijekom dana uputio javnu ispriku čime je, kako je rekao "pokazao da je svjestan težine svojeg istupa".

VIDEO Škola ispunjavanja imovinske kartice

Ključne riječi

Komentara 5

DU
Deleted user
09:09 14.02.2020.

Novi trend HR političara, "dajem ostavku na sve osim na plaću"

BE
Beskucnik
07:29 14.02.2020.

Nasa(Nostra) domaca Koza ,imal u tom IDS u i jedan Hrvat ,tajnik Giovani Sponza ,Miletic Radin ...Istra je okupirana i opljackana od strane jugooficira i talijanske mafije

DU
Deleted user
07:18 14.02.2020.

imaju miša u redakciji... pogrickao sve komentare.. sinoć ih bilo 12.. 😁

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije