Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
od 20 pristiglih
Povratak na članak

Identificirani posmrtni ostaci 18 osoba iz zajedničkih grobnica

Posmrtni ostaci dviju osoba ekshumirani su na području Sisačko-moslavačke, dviju osoba na području Brodsko-posavske, 7 osoba na području Zadarske, 5 osoba na području Šibensko-kninske te dviju osoba na području Splitsko-dalmatinske županije.

Komentari 4

Avatar Riesenschnauzer
Riesenschnauzer
16:15 16.12.2013.

I sto na sve to kaze Pupovac? kako je tesko zivjeti u HR?

VL
DU
Deleted user
16:33 16.12.2013.

Stvarno svašta. Zar je žrtva bradatog teroriste jednaka žrtvi djječaka od 16 godina likvidiranog na Ovčari? Ova Vlada uništava i zadnju vjeru da su normalni.

VL
ĆA
ćaćaća
16:38 16.12.2013.

a rodbinu su došli obići partijski komesari jugonostalgičari..al smo jadan narod..

VL
KR
KroničarHr
16:31 16.12.2013.

U izjavi za Televiziju Matić je rekao kako je "ovo prva vlada koja ne pravi razliku među žrtvama" a sumnjam da je davao dva puta izjavu, jednom za jedne a drugi put za druge novinare. Ovdje je izostavljeno "ovo je prva Vlada", što je inače najniži stupanj politikantske nadrikonkurencije koju sam ikada vidio u sličnome realnome kontekstu. Čovjek tu izjavu izriče pred familijama žrtava neposredno nakon što im je osobno svakome izrazio sućut!!!! Sramota je od svega raditi politički cirkus, a svaka riječ o pijetetu time potpuno gubi smisao i elementarni sadržaj. Sramota!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.