Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije nasilno umrla

Identificirana žena čije je tijelo pronađeno u Savi kod Sl. Broda

'07.12.2012., Slavonski Brod - U tijeku je potraga za tijelom koja pluta nabujalom Savom. Les su tridesetak metara od obale u Splavarskoj ulici u Slavonskom Brodu uocili splavari. Slobodan Pavic jedan
'Ivica Galovic/PIXSELL'
11.12.2012.
u 15:35

Smrt je nastupila sat vremena prije pronalaženja tijela, a ne zna se kako je Ana Egić dospjela u rijeku te je li uzrok smrti utapanje, srčani ili moždani udar ili nešto treće

Otkriven je identitet žene čije je tijelo pronađeno u petak 7. prosinca dok je plutalo Savom, a riječ je o Ani Egić (72) iz Slavonskog Broda. Liječnica je izdala dopuštenje za ukop bez obdukcije jer na tijelu nesretne žene nisu pronađeni tragovi nasilne smrti.

Smrt je nastupila sat vremena prije pronalaženja tijela, a ne zna se kako je žena dospjela u rijeku te je li uzrok smrti utapanje, srčani ili moždani udar ili nešto treće. Tijelo koje pluta rijekom pokraj Slavonskog Broda prvi su uočili savski splavari, a iz vode ga je neuspješno pokušao izvući mladić koji je trčao savskim nasipom. Brodovi policije i Lučke kapetanije iz rijeke su ga izvukli nekoliko kilometara nizvodno, u Ruščici.

>>U Savi kod Slavonskog Broda pronađeno tijelo nepoznate žene

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije