Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neobičan ishod nesreće

Iako nije kriv za sudar, dobio 20 dana zatvora

Policija - Petrinja
Foto: Nikola Čutuk/PIXSELL
22.11.2019.
u 14:18

Trijezan vozač svojim vozilom udario je u automobil kojim je upravljao vozač bez vozačkog ispita i pod utjecajem alkohola

Neobična prometna nesreća dogodila se u Petrinji, gdje je trijezan vozač svojim vozilom udario u automobil kojim je upravljao vozač bez vozačkog ispita i pod utjecajem alkohola od 2,13 promila, zbog čega je završio u zatvoru iako nije izazvao sudar.

Sudar dvaju osobnih automobila sisačke registracije dogodio se u srijedu oko 20 sati.

Vozilo kojim je upravljao 22-godišnjak na raskrižju je oduzelo prednost drugom vozilu kojim je upravljao 33-godišnjak s petrinjskog područja.

Stariji je vozač sljedećeg dana, u četvrtak, nakon otrežnjenja doveden pred Općinski sud koji ga je kaznio zatvorom u trajanju od 20 dana, dok je 22-godišnjak zbog izazivanja prometne nesreće prekršajno prijavljen.

Video – Pijan jurio prema pješacima s djetetom, vozačica herojskim potezom spriječila tragediju

Komentara 3

MA
marijaqwer
15:31 22.11.2019.

Ovaj članak sadrži kontradiktorne tvrdnje u sadržaju. Napisan je copy paste tehnikom bez čitanja.

UV
Uvjekprotiv
15:19 22.11.2019.

Stariji vozač koji kao nije kriv dovedena je na sud nakon OTREŽNJENJE!!! Dobio je 20 dana zbog ALKOHOLIZIRANOSTI! Svako odgovara za svoje prekršaje!

KO
Kokoiduhovi
20:21 22.11.2019.

Da je bilo koji od njih HTZovac ne bi dobili ništa. Još bi im murjaci platili kavicu. Sinkope.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije