Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'ZA DOM SPREMNI'

I Washington napao Šimunića: 'Ne zna povijest vlastite zemlje'

Josip Šimunić
Foto: Marko Lukunić/Pixsell
26.11.2013.
u 12:25

– Šokirani smo i razočarani provokativnom retorikom – rekao je Jonathan Moore

Skandiranje "Za dom" Joea Šimunića nakon utakmice Hrvatska-Island osudio je i Jonathan Moore, direktor Ureda američkog državnog tajništva za područje jugoistočne Europe, javlja Al Jazeera Balkans.

– Šokirani smo i razočarani provokativnom retorikom. Svi znamo da navijači, možda je bolje reći huligani s Balkana znaju reći grozne stvari. Sjećam se jako dobro ljudi koji su uzvikivali parole vezane uz Srebrenicu kada su njihovi timovi igrali protiv ekipa iz Bosne i Hercegovine – rekao je Moore, dodajući da je posebno zapanjujuće što ispad ne dolazi od nekog huligana već od nogometaša na terenu "koji izgleda ne zna povijest vlastite zemlje kada je mogao sve to izjaviti".

Komentara 67

Avatar iosephvs.karolvs
iosephvs.karolvs
12:40 26.11.2013.

nakon pizdarija napravljenih po iraku našla se ''svjetska moralna vertikala'' komentirati hrvatsku. cirkus.

DU
Deleted user
12:38 26.11.2013.

ZA! Kao i Josip Šimunić.

DU
Deleted user
13:22 26.11.2013.

G. Moor - vama je bolje da ucite povjest Vase zemlje i sav kriminal koji ste cinili i u vlastitoj zemlji (indijanci, crnci) a i svugdje gdje je vasa vojnicka cizma stala (Vijetnam, Afganistan, Irak, itd).

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije