Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pravobraniteljica za djecu
Povratak na članak

I vjeroučitelje treba provjeriti, to mora obaviti škola kao i za sve nastavnike

Nije zakonski ni pedagoški u gradskom vrtiću inicirati molitvu, no ako se dijete samo počne moliti, odgojitelj ga treba podržati

Komentari 4

DU
Deleted user
18:59 18.10.2018.

"Je li dobro da vjeroučitelji za rad u školama ne moraju ispunjavati jednake kriterije kao ostali nastavnici?"... Tipični primjer logičičke pogreške "složeno pitanje". Na takva novinarska pitanja treba samo reći: "Sljedeće pitanje". Ako novinar inzistira: "Nemate više pitanje? Onda smo završili."

VL
WW
wwwcroxx
19:25 18.10.2018.

Haha. HDZ i SDP nadziru i upravljaju radom sudova. Za ustavne suce su javno objavili da ih je 6 iz HDZ i 6 iz SDP stranke. Užas. Crkvu nikada politika nije kontrolirala niti neće jer crkva se sastoji od svih nas.

VL
ST
Stormbringer
18:48 18.10.2018.

Koji podnaslov. "Je li prihvatljivo da se djeca u gradskim vrtićima mole, npr., prije objeda?" Ovakva pitanja možete postaviti samo za katoličku djecu. Za sve ostale vjere takvo pitanje je "diranje u manjinska prava" Fuj

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.