Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POZITIVNI NA COVID-19

I tri pacijenta KB Dubrava zaražena koronavirusom

Evakuacija KB Dubrava zbog koronavirusa
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/3
19.03.2020.
u 21:00

Prvi slučaj koronavirusa iz te je bolnice, podsjetimo, potvrđen u nedjelju kod liječnice Klinike za unutarnje bolesti, a potom i kod još dvojice hematologa, no o zaraženim pacijentima nije bilo riječi

Izuzev troje liječnika u KB Dubrava koronavirusom, kako doznajemo, zaražena su i tri pacijenta te bolnice.

Prvi slučaj koronavirusa iz te je bolnice, podsjetimo, potvrđen u nedjelju kod liječnice Klinike za unutarnje bolesti, a potom i kod još dvojice hematologa, no o zaraženim pacijentima nije bilo riječi.  Štoviše, u utorak je ponovljeno kako nitko od pacijenata nije zaražen niti pokazuje simptome te da se one pred kraj liječenja otpušta i druge zbrinjava u ostale zagrebačke bolnice.

VIDEO Navijači Dinama pomažu u iseljavanju Kliničkog centra Dubrava

Komentara 6

DI
diazrm
00:38 20.03.2020.

Mi nemamo samodisciplinu kao Kinezi, bez policije i kazni na ulici neće se ovo riješiti.

GE
george34
22:07 19.03.2020.

Ako Hrvatska ne pređe brojku od 500 onda je ova ekipa čudo!

MO
Morton
22:43 19.03.2020.

Može li se znati u koje su točno bolnice premješteni ti bolesnici koji su bili u kontaktu s pozitivnim liječnicima? Da li su te bolnice bile prije premještanja obaviještene da dobivaju pozitivne bolesnike na svoje hematološke odjele gdje su imunokompromitirani bolesnici? Ako nisu bile obaviještene, čija je to odgovornost? Tko će biti odgovoran za takvo širenje epidemije u druge zagrebačke bolnice s imunokompromitiranim bolesnicima?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije