Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HIT NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

I to je moguće: U Kaknju BiH političari ponosno pozirali na svečanom predstavljanju kontejnera

Kakanj Info
01.10.2020.
u 14:47

"Mali korak za čovječanstvo, ali veliki za Kakanj", "Sad imaju i piramide i kontejner", "Kakanj cijeli sada kliče, volimo te predsjedniče", samo su neki od komentara.

U Kaknju u Bosni i Hercegovini svečano je otvoren kontejner.

Riječ je o e-kontejneru koji je postavljen u okviru projekta Elektronski otpad odvoji i prirodu osvoji, prenosi Kakanj Info.

"Radi se o projektu s kojim je Centar za ekologiju i održivi razvoj Kakanj – C.E.K.O.R. prošao na javnom pozivu kojeg su objavili Općina Kakanj i Regionalni program lokalne demokracije na Zapadnom Balkanu ReLOaD. Projekt ima za cilj zbrinjavanje svih vrsta elektronskog otpada kako isti ne bi završio na divljim deponijama, u prirodi ili u kontejnerima koji nisu predviđeni za te namjene", nahvalili su kontejner iz općine.

Lokalni dužnosnici ponosno su pozirali pokraj kontejnera, a vijest je vrlo brzo postala hit na društvenim mrežama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

BIGRENICA: IMAMO NAJJACE OTVARANJE TURISTICKE ATRAKCIJE KAKANJ: HOLD MY BEER

Objavu dijeli Neguj mo srbski jezik (@negujmosrbski)

"Mali korak za čovječanstvo, ali veliki za Kakanj", "Sad imaju i piramide i kontejner", "Kakanj cijeli sada kliče, volimo te predsjedniče", samo su neki od komentara.

 

Komentara 3

Avatar RocoBaroco
RocoBaroco
16:35 01.10.2020.

Kakanj je u Kaknju...

Avatar NiceGuy
NiceGuy
16:27 01.10.2020.

močno .. kao i kadar koji dolazi iz te države

HA
Habuhabuhabu
16:39 01.10.2020.

U Kaknju ih ima, a u Mostaru nema. Cak ni u onom «europskijem» mu dijelu gdje su ljudi vrte oko zgrada, garaza i pokoje kafane.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije