Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pada Vlada?

I Rašković prelazi k Bandiću? 'Pregovaramo, moguć je moj prelazak'

Mirko Rašković
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
1/5
11.05.2016.
u 23:55

- Nikome nije cilj rušenje premijera Tihomira Oreškovića. Moj cilj je stabilnost i napredak, kaže Rašković.

Nakon što je predsjednik BUZ-a Milivoj Špika danas u Saboru objavio da iz kluba zastupnika HSLS-a prelazi u klub zastupnika stranke Bandić Milan 365 pojavila se informacija da bi im se mogao pridružiti i Milan Rašković, nezavisni zastupnik srpske nacionalne manjine.

- Moglo bi se reći da pregovaramo, razgovori su u tijeku te očekujem da će biti pozitivni i u korist građana. Moguće je da sutra ili prekosutra budem u klubu zastupnika - kazao je Rašković za HRT te dodao:

- Nikome nije cilj rušenje premijera Tihomira Oreškovića. Moj cilj je stabilnost i napredak.

Još je dodao kako očekuje da Domoljubna koalicija s određenm promjenama u klubovima zastupnika bude stabilna i da će takva i ostati.

Dodajmo i kako je Miodrag Demo, saborski zastupnik stranke Bandić Milan 365, izjavio da sutra imaju sastanak u Domoljubnoj koaliciji te da će oni biti premosnica između Mosta i Domoljubne koalicije.

>>Sutra imamo sastanak u Domoljubnoj koaliciji, bit ćemo premosnica između njih i Mosta

>>Špika prelazi u klub zastupnika Bandićeve stranke: 'Već je složena nova parlamentarna većina'

Komentara 19

Avatar dobry
dobry
00:04 12.05.2016.

I podsjetnica još jedanput: Moj natpis datiran 26. 12. 2015....Upamtite moje riječi...Gospodin Orešković je na poziciji premijera do onog momenta, kada Karamarko procijeni da će imati natpolovičnu većinu u Saboru koja će njemu dati potporu za premijersko mjesto. Tada g. Orešković odstupa pod nekakvim izgovorom. Karamarko nije trenutno siguran da bi ga za premijera podržali svi MOST-ovci,PA ČEKA PREBJEGE.Naći će se tu mjesta i za Milorada Pupovca ( Čačić se već nudi)-njih 4-5, koji će ga podržati. Ako se HDZ-jac Petrov bude protivio, odlazi u košaru za smeće, nakon jednokratne uporabe. Zar mislite da se hercegmafija (Bandić, Mamić, Vaso, Karamarko, Kalmeta...) trudila postaviti na čelo vlade nekoga tko bi im "solio pamet" i sprječavao ih u namjerama da prigrabe i "privatiziraju" bogatstva i resurse Hrvatske-tj. dovrše pljačku koju je Sanader započeo. Nemojmo biti naivni.

DU
Deleted user
00:50 12.05.2016.

Shopping moralnih vertikala - sabornika. Cijena? sitnica

Avatar Melankolija
Melankolija
00:05 12.05.2016.

I ovaj moze svasta progutati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije