Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Banski dvori

I predstavnik Knightheada s premijerom: 'Agrokor će ostati jaka kompanija'

Raniji susret u Vladi
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
14.09.2018.
u 10:11

Shannahan je rekao da su u Knightheadu impresionirani brzinom i rezultatima koje su postigli Peruško i Weber

U Vladi je održan sastanak izvanrednog povjerenika za Agrokor Fabrisa Peruška, njegove povjerenice Irene Weber te partnera u američkom fondu Knighthead Andrewa Shannahana, piše N1.

- Bio je redovni sastanak s premijerom, ovo je serija razgovora gdje smo premijera upoznali s tijekom događaja. Imao je premijer priliku upoznati se s ključnim dionicima procesa, a ovdje je bio i predstavnik Knightheada. Sve je redovno - rekao je Peruško nakon sastanka.

Shannahan je rekao da su u Knightheadu impresionirani brzinom i rezultatima koje su postigli Peruško i Weber.

- Zadovoljni smo procedurom dosad, kao i radom Irene i Fabrisa. Rezultati su bolji od očekivanog i nadamo se da će se to i nastaviti - rekao je Shannahan, poručujući da vjeruju kako će Agrokor ostati jaka kompanija u Hrvatskoj i nastaviti putem koji su postavili Peruško i Weber.

Pogledajte video - Todorići: Od raja do sloma

Komentara 8

ST
stefj
10:43 14.09.2018.

Nije to još gotovo. Konzum radi toplo-hladno, malo ima robe, malo nema, stalno mijenjaju asortiman. Velpro isto... Sve zapravo ovisi o tome koliko vjerovnici mogu čekati, kada i koliko novca će početi izvlačiti. Nisu bez veze napravili holding u Nizozemskoj, tamo se može isplaćivati dividenda i kada je firma radi negativno, i to bez poreza... Knighthead se bavi rizičnim ulaganjima, oni će pričekati još malo da se firma stabilizira i onda će prodati svoj udio, vjerojatno Rusima. Ruske banke ulažu ne primarno radi profita, već radi utjecaja, tako da će one vjerojatno ostati vlasnici do daljnjeg...

RI
rightside
15:42 14.09.2018.

da da, no ostaje i svorinic ali i ovo https://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/isplivala-nova-laz-placalo-je-ministarstvo-za-eu-projekte-a-radila-je-za-agrokor-1221897/

HR
Hrvatska
10:36 14.09.2018.

Ostat ce jaka kao i Uljanik hahahha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije