Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svjetsko kazalište

I predstava “Hirošimo, ljubavi moja” na festivalu

hirosima
arhiva
03.09.2012.
u 13:05

Zbog iznenadnih promjena u rasporedu europske turneje kazališta La MaMa iz New Yorka, predstava “La MaMa cantata” premještena je sa 11. na 10. rujna

Zahvaljujući novcu Europske komisije, Festival svjetskog kazališta bogatiji je za predstavu “Hirošimo, ljubavi moja” koju je slavna francuska redateljica Christine Letailleur režirala po scenariju Marguerite Duras za istoimeni kultni film Alaina Resnaisa. U švicarsko-francuskoj koprodukciji koja ima status velikog kazališnog hita glume Valérie Lang, Hiroshi Ota i Pier Lamandé. Predstava “Hirošimo, ljubavi moja” na programu je festivala 19. i 20. rujna, i to u pogonu Jedinstva. No, nije to jedina novost u satnici Festivala svjetskog kazališta.

Zbog iznenadnih promjena u rasporedu europske turneje kazališta La MaMa iz New Yorka, predstava “La MaMa cantata” premještena je sa 11. na 10. rujna.

Komentara 1

MA
Maroje2312
18:12 03.09.2012.

Stvarno mi nije jasno kakve veze ima golotinja s tim? Očito što vulgarnije to bolje.. Prestrašno....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije