Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
90% PREBROJENIH GLASOVA

I Moldavija dobiva svog proruskog vođu

Igor Dodon
Foto: Facebook
13.11.2016.
u 22:31

Rezultati pokazuju kako je socijalistički kandidat Dodon trenutno u vodstvu

Preliminarni rezultati moldavskih predsjedničkih izbora pokazuju kako je proruski kandidat Igor Dodon, koji je tijekom kampanje najavio udaljavanje od 7-godišnjeg procesa ka EU integraciji, pobijedio na izborima.

Prebrojeno je 90 posto glasova, javlja Reuters. Socijalistički kandidat Dodon trenutno je u vodstvu sa 55.9 posto, dok njegova proruska suparnica ima 44.1 glasova.

>> Rumen Radev pobjeđuje na predsjedničkim izborima, Bugarska se približava Rusiji?

Ključne riječi

Komentara 4

AN
anticenzura
23:35 13.11.2016.

Bjeze pametni ljudi od njih, koji putuju Europom i vide na sta to cudoviste slici s morem izbjeglica sto su nakrcali u zemlje narodima. A ionako su bili nakaradni s prosvjedima na sve strane radi mjera stednje, a sada su ocajni. Pa Amerikanci, ako ste pratili kampanju, su rekli da ne zele da im zemlja postane kao Europa kracata hordi izbjeglica. Oni se zato i distanciraju od Europe.

RA
ranko75
01:01 14.11.2016.

Ucite ruski gospodo, ucite, trebace Vam. Za pocetak trebate prvo nauciti cirilicu, pa je vrlo korisno da je za pocetak vratite u Vukovar.

Avatar superhik74
superhik74
15:59 14.11.2016.

Svaki pametan covjek koji gleda interese vlastitog naroda (Nigel Farage, Marine Le Pen, Viktor Orban, Beppe Grillo, Donald Trump...itd. itd.) su "proruski spijuni" kako nam "main stream media" pokusava oprati mozak. Kada covjek pogleda vlasnicku strukturu tih medija sve muu je jasno. Globalistima se odjednom dogodio domino efekt i godinama gradjena Ponzijeva shema pljacke i porobljavanja naroda se sigurno i to ubrzano rusi. Birokrati Euroslavije iz Bruxeless-a se tresu radi gubitaka vlastitih placa i povlastica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije