Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TJEDNI PREGLED

I mi imamo koronavirus! Histerije je bilo i ranije, ali tek sada možemo pokazati pravi potencijal

Test na koronavirus
Foto: Reuters
1/4
29.02.2020.
u 10:52

Osiguranje bolnice u kojoj leže gripozna braća, odbilo je pješački napad novinarske bojne koja je htjela silom provaliti u njihovu sobu i snimiti patetičnu priču o njihovoj borbi za život

SUBOTA, 22.02. 2020.

Poznato je da su ljudi u Hrvatskoj nezahvalni, ali ovo što se radi HDZ-u, zbilja nije zabilježeno. Iako je Plenki zamalo vratio INA-u, iako je Krstičević zamalo kupio avione, iako je desetak ministara zamalo dokazalo porijeklo imovine, HDZ-u rejting pada, a SDP je trenutno najpopularnija stranka! I ne samo to, po Crobarometru je Zoka popularniji od Plenkija. Nisu ovo čista posla.

NEDJELJA, 23.02. 2020.

Bože dragi, kakva se galama digla na Imoćane! A zašto? Zato što čuvaju narodnu tradiciju. Uvijek je naš narod gajio specifičan odnos prema drugom i drugačijem i uvijek je većina terorizirala manjinu, a jači slabijeg. Palili smo vještice, žene tretirali kao “sile nečiste”, punili rijeke, jame i fojbe susjedima svih nacionalnih i političkih opredjeljenja, a sada se digla frka zbog dva gaya i malog Stazića u plamenu. Neš' ti!

PONEDJELJAK, 24.02. 2020.

Masoni i komunisti još ne posustaju. Podignuta je i kaznena prijava protiv imotskih domoljuba, a stižu osude šibenskog paljenja Zoke i Tita, te mostarske buktinje za Marinu Mlinarević-Soptu. Umjesto da se naš originalni pristup ovim poganskim ritualima zaštiti kao nematerijalna baština cijelog svijeta, mi napadamo čuvare naših lomača. Pustite ih neka gore, uvijek se može nekoga na njih baciti.

Video: Alemka Markotić u studiju Večernjeg lista odgovarala na pitanja čitatelja o koronavirusu

UTORAK, 25.02. 2020.

Ušao je tiho, preko talijanske granice u tijelu dvojice braće, koja su vikend provela u Milanu. I mi imamo koronavirus! Histerije je bilo i ranije, ali tek sada možemo pokazati pravi potencijal. Maski za lice, koje ne štite od virusa, odavno nema, Kinezi uplakani hodaju po ulicama dok djeca viču za njima, a novinari dežuraju ispred bolnica šaljući dramatična izvješća. Za to vrijeme, od gripe je umrlo 14 ljudi.

SRIJEDA26.02. 2020.

Nije nam malo korona, nego smo postali potencijalno žarište novog virusa. Prvi oboljeli je Bandićev prvi katastrofičar Pavle Kalinić. Novinari su ga pitali kako će pomoći građanima metropole oko korone, a Pavle im je povjerio da bježi u Ameriku i da ga za coronu boli k... . Kakav domoljub! Čim je detektirao kurcobolju, dobrovoljno se žrtvovao da ne zarazi sunarodnjake. Naš Pavle, prvi kada je trebalo!

ČETVRTAK, 27.02. 2020.

Uzalud medicinari i znanstvenici smiruju tenzije i pučku histeriju, tam-tam bubnjevi iz većine novinarskih redakcija, ne gube ritam. Osiguranje bolnice u kojoj leže gripozna braća, odbilo je pješački napad novinarske bojne koja je htjela silom provaliti u njihovu sobu i snimiti patetičnu priču o njihovoj borbi za život. Vijesti o tome da braća malo šmrcaju i koji put zakašlju nisu dovoljne. Hoćemo sve!

PETAK, 28.02. 2020.

Iako je Rijeka europska kulturna prijestolnica, prekrasne priredne odigravaju se i u Zagrebu. Tako je, recimo, u Saboru danas odigrana predstava oko Zakona o popisu stanovništva. Pupi je tražio da Srbi popisuju Srbe, HDZ im je odbio amandmane, pa je natezanje trajalo tjedan dana, a onda je energični Pupi bojkotirao glasovanje, ali je ostao u dvorani i osigurao kvorum. Vuk sit, a ovce na broju.

Ključne riječi

Komentara 3

ZZ
Zeko_zna
11:59 29.02.2020.

Wow ...koji tekstualni uradak !

DU
Deleted user
14:16 29.02.2020.

Covid-19 ha ha ha,to ja progutam za dorućak,kaže hdz bojnik.

Avatar Pattern
Pattern
12:14 29.02.2020.

Zamalo si bio zanimljiv, zamalo i duhovit. Ali ne lezi vraže, netko ti je spalio novinarsku iskaznicu... nadam se da petokraka nije bila vidljiva na njoj, jer slijedi kaznena prijava...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije