Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BESPLATNA ISPORUKA

I Kraš uveo online dostavu

Kraš
Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL
1/3
30.03.2020.
u 13:27

Pakete će pripremati vrijedni radnici Kraša, koji su u ovoj krizi pokazali predanost i posebnu odgovornost.

Kraš je u suradnji s Hrvatskom poštom osigurao online narudžbu paketa Kraševih proizvoda uz besplatnu dostavu putem internetske trgovine Žuti klik (www.žutiklik.hr).

Kažu kako su u Kraševom 'Paketu koji nas spaja' njihove najpopularnije slastice, koje prema želji građana mogu biti dostavljene u poštanski ured ili na kućnu adresu. Njima se može čestitati i rođendan, rođenje djeteta, godišnjica braka ili dragim ljudima uljepšati nadolazeći Uskrs. U ponudi su tri različita paketa za 200 i 300 kuna..

- Sačuvati zdravlje je najvažnije i zato je zasad nužno ostati doma. To je najbolji način da pomognemo zdravstvenom sustavu, našim herojima - liječnicima i medicinskom osoblju u borbi protiv epidemije koronavirusa. Kako bi ova teška vremena malo zasladili Kraš je pripremio pakete koje možete dobiti na svoju kućnu adresu, pripremat će ih vrijedni radnici Kraša, koji su u ovoj krizi pokazali predanost i posebnu odgovornost. U tome će nam pomoći i poštari Hrvatske pošte, koji svakodnevno obilaze poštanske sandučiće diljem Hrvatske - poručio je Damir Bulić, predsjednik uprave Kraša.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije