Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
30.07.2014. u 12:00

Dušobrižnici su se odmah zabrinuli što će bivša manekenka i kraljica svijeta iz 1990. raditi u stožeru Grabar Kitarović

Kolinda Grabar Kitarović, predsjednička kandidatkinja HDZ-a, odabrala je Danielu Mihalić Gračan za suradnicu na pisanju predizbornog programa, otkriva Jutarnji pozivajući se na svoje izvore. Dušobrižnici su se odmah zabrinuli što će bivša manekenka i kraljica svijeta iz 1990. raditi u stožeru Grabar Kitarović, ali Daniela Mihalić Gračan godinama je prodekanica na Fakultetu za turistički i hotelski menadžment u Opatiji, gdje je i doktorirala s temom o strateškom planiranju u turizmu. Drugim riječima, ima bolje kvalifikacije od pola hrvatske Vlade.

 Otkazali festival zbog rokera kojem smeta buka 

Bruno Langer, pulski roker, prozvan je kao krivac za otkazivanje Sexy Summer Beach Festivala koji se trebao održati 2. kolovoza na Valkanama u Puli. Organizatori su festival na kojem se očekivalo 5000 posjetitelja otkazali zbog agresivnog nastupa građana Mjesnog odbora Stoja predvođenih dugogodišnjim basistom Atomskog skloništa. Spominju se peticije protiv održavanja Sexy Summer BF i najave fizičkog sprečavanja festivala, ali Langer za tportal tvrdi da nije kriv za otkazivanje festivala iako je "roker koji je protiv terora bukom". "Ovo nije Zrće", objašnjava Langer uz opasku da se nema vremena baviti festivalom na Valkanama jer "ide na novu gažu".

Sve bivše dužnosnike treba detektor laži

Damir Kajin, predsjednik Istarskih demokrata, predložio je da Ivan Jakovčić, bivši istarski župan, pristupi detektoru laži. Zašto samo Jakovčić? Neka se poligrafski ispitaju svi dužnosnici na kraju mandata. Kakav bi to reality show bio!

Boris Lalovac tražio podatak kolika mu je plaća

Boris Lalovac, ministar financija, zatražio je podatke iz središnjeg sustava obračuna plaća u državnoj administraciji "kako bi vidio tko ima previsoke plaće". "Rezat ćemo i ministrima ako se utvrdi da imaju previsoke plaće", izjavio je u Novom listu Lalovac, koji je valjda zaboravio da je i sam ministar.

Dovoljno mu je pogledati svoju platnu listu i priupitati se koliko radnika s prosječnom plaćom treba porezno iscijediti za jednu ministarsku plaću.

>> Josipović: Što je Grabar-Kitarović napravila za Hrvatsku? Ništa

Komentara 23

Avatar CorleoneMichael
CorleoneMichael
12:02 30.07.2014.

Ovo vrijedi istaknuti: Daniela Mihalić Gračan ima bolje kvalifikacije od pola hrvatske Vlade.

DU
Deleted user
12:36 30.07.2014.

Rečenica "Daniela Mihalić Gračan ima bolje kvalifikacije od pola hrvatske Vlade. " je trebala glasiti "Daniela Mihalić Gračan ima bolje ili jednake kvalifikacije od cijele hrvatske Vlade. "

MR
midnight rose
14:15 30.07.2014.

Danijela Gračan je izuzetno pametna i školovana žena! A oko Kolinde i jesu svi takvi stručnjaci ...i Kolinda je definitivno naša buduća predsjednica države!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije