Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Još jedan protukandidat Plenkoviću

I Karamarko ide u utrku za šefa HDZ-a? Kruži poziv za predizborni skup

Karamarko i Plenković
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/3
01.02.2020.
u 11:51

Uvodni predizborni skup Tomislava Karamarka bi se trebao održati u petak, 7. veljače u 19 sati u Plavoj dvorani Narodnog sveučilišta Sesvete

Nakon što su članovi HDZ-a Miro Kovač, Ivan Penava i Davor Ivo Stier potvrdili svoje kandidature na predstojećim unutarstranačkim izborima u HDZ-u, a na kojima će se Kovač kandidirati za šefa stranke, sve je više izgledno da će Andrej Plenković dobiti i još jednog protukandidata.

Naime, ovih dana kruži plakat i poziv pristašama na uvodni predizborni skup Tomislava Karamarka. Skup bi se trebao održati u petak, 7. veljače u 19 sati u Plavoj dvorani Narodnog sveučilišta Sesvete.

Karamarko je, podsjetimo već prije najavljivao da će u utrku za šefa HDZ-a, no zadnje vrijeme nije se o tome očitovao javno.

Video: Miro Kovač, Ivan Penava i Davor Ivo Stier najavili kandidature

Komentara 15

SI
SinisaAncic
20:54 01.02.2020.

I vrijeme je da se vrati, ovaj HDZ je ponovno postao 'bljutava sol'..

DU
Deleted user
22:42 01.02.2020.

Idealno vrijeme za povratak pobjednika, dokazao pet puta. Samo naprijed Tomo!

DU
Deleted user
02:50 02.02.2020.

U petak idem u Sesvete, moram to vidjeti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije