Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Španjolska

I dalje traje akcija spašavanja dječaka iz bunara: Svi se nadaju da je još živ

Spašavanje dječaka u Španjolskoj
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
22.01.2019.
u 15:06

Bunar je dubok 110 metara, i širok 25 centimetara što otežava spašavanje jer se nitko od odraslih ne može provući

Spasioci u Španjolskoj nadaju se da će uskoro doći do dječaka Julena (2) koji je pao u bunar dubok 110 metara. Rekli su da je spašavanje vrlo teško, a teren na kojem se dogodila nesreća je nepristupačan. Zbog kamenja koje je izuzetno tvrdo sve se sporo odvija.

Bunar je dubok 110 metara, i širok 25 centimetara što otežava spašavanje jer se nitko od odraslih ne može provući. Spasioci se nadaju da će dječaka pronaći na dubini od 72 metra.

Izbušili su paralelnu rupu do dubine od 60 metara, a potom će krenuti ručno iskopavanje koje će obaviti poseban tim. To će trajati još idućih 20 sati, kažu stručnjaci, javljaju strani mediji.

Pogledajte video: Spašavanje dječaka u Španjolskoj

 

Ključne riječi

Komentara 2

OL
OldybutGoldy
15:22 22.01.2019.

Kak ste Vi gospodo novinari ...... neću reći šta jer ćete mi izbrisati komentar. Ljudsko biće može preivjeti i do 14 dana bez hrane, ali bez vode maximalno 3 dana. Pa Vi gospodo novinari sad računajte....

VO
vorda400
18:54 22.01.2019.

A kaj su roditelji toga djeteta radili dok je klinac završio u "bunaru" dam se kladiti da u tom trenutku imaju zajednički selfie

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije