Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pogoršanje vremena

I dalje nam prijete kiše, ponajprije na Jadranu, i niže temperature

kiša
Foto: Nel Pavletić/Pixsell
23.09.2014.
u 21:36

– Zagreb će nakon toga imati uglavnom suho i sunčano vrijeme, a prve obilnije kiše mogu se očekivati između 6. i 8. listopada – napominje meteorolog Nebojša Subanović

Novo pogoršanje vremena koje kišu donosi prvo sjevernom Jadranu i Gorskom kotaru stiže već u srijedu popodne.

U četvrtak će se ružno vrijeme s osjetnim zahladnjenjem proširiti na cijelu zemlju, s tim da temperature u unutrašnjosti neće prelaziti 14, a na Jadranu maksimalna 23 Celzijeva stupnja. Meteorolozi za petak predviđaju smirivanje vremena, a sunčano bi trebalo ostati do početka idućeg tjedna. Novo pogoršanje u ponedjeljak prvo će se osjetiti na Jadranu.

– Zagreb će, recimo, nakon toga imati uglavnom suho i sunčano vrijeme, a prve obilnije kiše mogu se očekivati između 6. i 8. listopada. No, treba reći da su sve prognoze dugoročnije od tri do pet dana bitno manje pouzdane. Može se još koliko-toliko pouzdano predviđati za razdoblje od 16 dana, a sve više od toga samo je znanstveni pokušaj da se pogodi kakvo će vrijeme biti – napominje meteorolog Nebojša Subanović s portala Meteo-info.

>>Slijedi još kiše: Evo kakvo nas vrijeme očekuje!

>>Novo upozorenje: Za vikend ponovno ekstremna kiša

Komentara 3

Avatar Domaće je bolje
Domaće je bolje
22:16 23.09.2014.

Poslije kiše dolazi sunce!

Avatar Lutkica
Lutkica
21:52 23.09.2014.

ove tropske kiše traju od jeseni prošle godine, bila je kišna i zima, pa proljeće i ljeto...i izgleda da nema kraja

PE
Pegaz
09:35 24.09.2014.

Zasto ne stavite fotku, npr. Zadra, kada pisete o kisi i olujama? U Zadru je samo ovog ljeta palo vise kise, nego u Rijeci u zadnjih godinu dana, rijeka NIKADA nije imala prosjek preko 300 mm....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije