Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odgovor Škori

I bivša predsjednica pokazala srednji prst: To je znak odluke o tome kuda ide naše društvo...

Kolinda Grabar-Kitarović
Foto: Privatne fotografije
1/4
18.06.2020.
u 18:26

Uvijek za život! Uvijek kad je to moguće. Ali i za život koji ima pravo na izbor. Bez pritisaka okoline. Bez stigmatizacije. Bez patrijarhalizma, kaže Kolinda Grabar-Kitarović

I bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović reagirala je na izjavu Miroslava Škore i Nine Raspudića o pobačaju u slučaju kada su žene silovane.

– Vidim kako mnoge žene danas šalju selfije “srednjeg prsta”. Da, u normalnim okolnostima to je nepristojno, ali u ovim okolnostima to je znak ne samo političkog protesta, već odluke o tome kuda ide naše društvo. Upravo zbog toga i ja dižem srednji prst – rekla nam je Kolinda Grabar-Kitarović i dodala:

– Uvijek za život! Uvijek kad je to moguće. Ali i za život koji ima pravo na izbor. Bez pritisaka okoline. Bez stigmatizacije. Bez patrijarhalizma.

Foto: Privatne fotografije

Miroslav Škoro je jučer u sučeljavanju s Gordanom Jandrokovićem u studiju Večernjeg lista kazao kako bi se u slučaju silovanja žena trebala dogovoriti s obitelji što učiniti ako zatrudni, dok je Raspudić sugerirao kako pobačaj ne bi trebalo dozvoliti ni silovanim ženama.

Komentara 308

DU
Deleted user
18:56 18.06.2020.

Curice šalju Škori srednji prst - masovno

Avatar Sandinista
Sandinista
18:46 18.06.2020.

Nema goreg nego kad muškarci počnu filozofirati i pametovati o stvarima koje ne poznaju i koje nikad neće iskusiti.

Avatar Joejordan
Joejordan
01:42 19.06.2020.

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕 sad će me večernjak kazniti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije