Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbori u HDZ-u

I Andro Krstulović Opara podržava Plenkovića: On je Splitu dao ruku

Andro Krstulović Opara
Foto: Miranda Čikotić/PIXSELL
1/4
22.01.2020.
u 13:17

Gradonačelnik jedinog velikog grada u kojem je HDZ na vlasti dao podršku aktualnom ptredsjedniku

Andro Krstulović Opara, gradonačelnik Splita, drugog hrvatskog grada i jedinog velikog grada u kojem HDZ ima gradonačelnika, na unutarstranačkim izborima u HDZ-u bezrezervno podržava Andreja Plenkovića.

Na to pitanje splitski gradonačelnik spremno nam je odgovorio i ponovio jasnu potporu Andreju Plenkoviću, koju je kao prvi govornik i kazao na skupu u Splitu povodom 30. obljetnice utemeljenja splitskog HDZ-a.

– Andrej Plenković i njegova Vlada dali su ruku Splitu i Splitsko-dalmatinskoj županiji i pomogli riješiti brojne nagomilane probleme koji su godinama gušili i zaustavljali grad. Pomogli su u pokretanju Splita s mrtve točke na kojoj je dugo stajao i stagnirao. Dali su ruku Splitu kao najvećem gradu na hrvatskom jugu čiji utjecaj i značaj se proteže od Kupreških do Splitskih vrata. Naš je grad s Plenkovićevom Vladom ostvario dobru suradnju – istaknuo je Krstulović Opara i još jednom ustvrdio kako je poznato kako da onaj tko upravlja Splitom i Splitsko-dalmatinskom županijom ima vlast i na državnoj razini.

– Svaka čast Zagrebu, ali u njemu se ne odražavaju prilike, problemi ni slika Hrvatske, a Split je upravo to. HDZ ima gradonačelnika Splita i župana Splitsko-dalmatinske županije, svoju Vladu, a tako će biti i u buduće – poručio je Krstulović Opara.

Komentara 5

AN
antonelić
19:11 22.01.2020.

opara : " plenković je splitu dao ruku , a split je dr.kolindi dao nogu ! " ...

DO
dobarsavjet
08:32 14.06.2020.

Dao Splitu, uzeo sve sto se moglo uzeti

RP
rpzagreb
14:02 22.01.2020.

Nikakvo čudo jer svi beskorisni uhljebi ga moraju podržati da ne izgube udobne fotelje, funkcije, bonuse, plaće i sve šta ide uz to.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije