Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'bratstvo i jedinstvo'
Povratak na članak

Hvidra o pozivu srpskih veterana: Ni pod koju cijenu ne pristajemo na lažno mirotvorstvo

HVIDR-a Grada Zagreba protivi se i najoštrije osuđuje započetu političku manipulaciju, koja je u svojim temeljnim nakanama protivna hrvatskom domoljubnom, braniteljskom i stradalničkom korpusu u Republici Hrvatskoj, kaže Ante Tandara, predsjednik udruge

Komentari 22

DU
Deleted user
17:11 05.10.2016.

mi nemamo o cemu pricat sve je receno za daljnjih 100 godina svaki ko i zapocne bilo kakova druzenja citi to na vlastitu odgovornost i u svoje ime

VL
TO
tolitol
17:07 05.10.2016.

Jasno i konkretno su odgovorili na postavljenu zamku naših istočnih susjeda da još jednom zamute svoju odgovornost za ratna događanja pod izlikom nekakvih okupljanja od kojih nikakve koristi ne bi bilo. Bravo!

VL
TR
tragurion1954
17:59 05.10.2016.

Jasno je da Srbi i ovdje manipuliraju. Kakvi razgovori s agresorima? Kakvi srpski veterani, to su razbojnici , koji su bez milosti u ime velikosrpstva ubijali , silovali, rušili i palili po Hrvatskoj, Bosni i Kosovu! Pa na čelu imčelu im jeVučić koji je pozivao da će pobiti 100 muslimana za svakog Srbina! Ako to nije fašizam, razbojništvo, ne znam što je! Pa zašto ih je Nato bombardirao? Previše su zla Srbi napravili na ovim prostorima! Kakvi pregovori s razbojnicima, s Jna?. To bi bilo kao da su Židovi nakon WW2 pregovarali s nacistima!

VL
SL
slivnevode
18:49 05.10.2016.

Bravo dečki kapa do poda! Hvala Bogu da postoje časni ljudi! Ne dajte se, ne dozvolite toj četničkoj bagri ostvarenje memoranduma 2 u kojem jedna od točaka kaže da srbija mora( glumiti) biti inicijator pomirenja na ovim prostorima. Pa slušajtete četnika Vučića. Stalno priča o miru, a sad i ovi četnici koji su razarali Hrvatsku i ubijali naš narod, hoće mir. Koja su to prljava srpska posla: Oni znaju da mi to nećemo prihvatiti, pa će pred javnošću oni ispasti mirotvorci a mi kao i uvijek genocidne ustaše! E pravdo, pravdo, di si..

VL
Avatar kontraadmiraI
kontraadmiraI
21:32 05.10.2016.

HVIDR-a Grada Zagreba ima ispravan stav. Ne ulaziti u "polemiku" sa srbima! Srbi točno znaju što rade i što će eventualnim polemizranjem postići. Branitelji, ne dovodite se sami u klopku.

VL
BJ
Bjelovar112
18:40 05.10.2016.

Gosti iz srbije su vec bili kod HVIDRE Daruvar dali oni nisu z zajednici ili he nesto drugo u pitanju ?

VL
CE
centirion
08:03 06.10.2016.

Uvjek je u povijesti bilo da srbi iz nekakvog razloga trebaju NAS i našu Hrvatsku a mi njih uopce netrebamo!

VL
BA
bakulušić
20:05 05.10.2016.

Danas je poginuo još jedan hrvatski pirotehničar!

VL
TR
trolokva
08:20 06.10.2016.

bravooo!!!!

VL
KU
kunigunda
14:08 06.10.2016.

¸branitelji nedajte se navuči na srpski led , s četnicima nema razgovora ,samo preko nišana neka se drže dalje od naše lijepe

VL
KR
krass
19:16 05.10.2016.

da ste ozbiljni kao sto niste imali bi ste jednu ali vrednu udrugu,ovako delite se opet na pogodne i nepogodne

VL
IM
Immanuell
19:09 05.10.2016.

Razumijem u potpunosti reagiranje branitelja, ali da su tako razmišljali Francuzi i Nijemci ili pogotovo Rusi i Nijemci, ni dan danas se ne bi očima mogli vidjeti. Prema tome, svaka inicijativa za poboljšanjem odnosa jest prava stvar.

VL
AN
anticenzura
17:28 05.10.2016.

A sta bi vi jos ratovali? Pa kada su Nijemci mogli zakopati ratne sjekire sa Zidovima i danas su nabolji prijatelji, i Japanci na koje je pala atomska bomba i danas su najbolji prijatelji sa Amerikancima, i Francuzi, Britanci i svi moguci zamisljivi i nezamisljivi kolonizatori i razbojnici, sta ne mozete vi u vasem malom gradjanskom ratu? Hocete jos sto godina ratovati? Pa nakon svakog rata opet morate zajedno zivjeti i oni u Hrvatskoj i nasi gradjani po Srbiji i tako po svim drzavama u regiji. Ne mozete vi pobejci sami od sebe s tih prostora i izigravati Nijemce i Amerikance, ne granicite vi s amerikim nego sa Srbijom i okolnim zemljama i to su vam vasi glavni ekonomski partneri, kao i svakoj zemlji na svijetu njeni prvi susjedi. I naravno da su Srbi vidjeli daleko vise od vas u ovome ratu. Pogledajte na sta vam Bosna slici i citava Europa danas. Vi se kao borite za Krscanstvo? Kako molim? Aha, malo morgen, to mozete prodati svojim fanovima tamo gdje zavrava asfalt, sigurno ne pametnom iobrazovanom svijetu. Pa opet cete vi moliti Srbe da vas spase od tudje cizme kao i kroz citavu povijest sto su vas/nas spasavali. Ovi ljudi uopce ne znaju u kojem pravcu se krece Europa i sta njima komesari iz EU prcijetine spremaju. Pa sve kompanije sto vam kupuju zemlju i vase nacionalno bogatstvo po Europi imaju najveci arapski kapital i udjel u tim gigantima i korporacijama sto haraju Europm. Za 20-30 godina se nece znati za vas i za Krscanstvo, ako vas Rusi i Srbi ne spase, Kalifat ce vladati kontinentom, a vi cete opet ponizno slusati svoje gospodare kao u Srednjeme vijeku i tijekom citave povijesti. Molite Boga da oni postoje na tim prostorima, zajedno sa Rusima, inace bi odavno ucili Kuran napamet!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.