114 26°C
  • tarana:

    "Mrsić i Matić napadaju branitelje radi osobnih interesa na EU izborima"... nismo svi baš toliki bimezi da ne znamo zbrojiti dva i dva...što je s interesima 270 000 novih branitelja koji nisu postojali prije 1996 !? Čijeg interesa su oni rezultat!?

  • trade_mark:

    razmišljam o tome da sve što imam rasprodam i odem negdje daleko. zašto bih ja radio i davao pare nekim (za)braniteljima upitnog ratnog puta. prodat ću kuću nekim albancima, bosancima... ko da više novaca. pa nek se takvi nasele i ... prikaži još!i za 30 godina će lijepa naša imati krasnu krvnu sliku - hrvata (domoljuba) bude 20%, ostalo doseljenici. pa vi i vaša djeca uživajte u cajkama dok vam ti "novi hrvati" ne počnu tražiti svoja prava.

  • Blender:

    Dragovoljac sa bio od pocetka rata, sad sam navrsio 55 godina i nemam posao ali dobivam pomoc od minisarstva branitelja 1100 kuna. Dok su neki dobivali dionice u vrijernosti 5000-10000 DM meni je drzava dala 320 kuna za 3 godine ... prikaži još! provedene u ratu. Nisam bio na prvoj liniji vec ja i moj vod smo odlazili i po 20 km u neprijateljski okupirani prostor. Koliko Hrvata je imalo muda to napraviti? Hvala ti Hrvatska na svemu sto sam donio, pljuc!

Još iz rubrike Vijesti

Donald Trump
navodna uhićenja

Iran kaže da je razotkrio američku mrežu kibernetičke špijunaže

Davor Bernardić
POTVRDILI GA KAO KANDIDATA

Bernardić: SDP od Zorana Milanovića očekuje pobjedu na izborima

Stanovi u Zapruđu
montaža namještaja i tehnike

U devet županija se oprema 64 stanova za prihvat azilanata