Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZMEĐU ŽUPANIJA
Povratak na članak

Građani ostaju bez niza autobusnih linija. Prijevoznici: Tko će nam platiti razliku?

Razlog je tome što autobusni prijevoznici još ne znaju tko će im platiti razliku između aktualne i stvarne, ekonomske cijene karte, jer Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture još nije donijelo pravilnik kojim bi se definirali uvjeti po kojima će se obavljati javni linijski prijevoz putnika

Komentari 7

TR
Tripoli
14:38 13.11.2019.

za 30 km Presecki trazi 44 kn..ak im to ni dosta onda sve u MP3

VL
Avatar dras32
dras32
13:35 13.11.2019.

To nema nigdje u svijetu, osim četri najveća grada u ostatku HR se na javni prijevoz ne možeš osloniti, i onda se gospoda čude što su linije nerentabilne, pa natjerali ste sami putnike da se snađu sa privatnim prijevozom.

VL
Učitelj
18:03 13.11.2019.

Pa što, migranti idu pješke.

VL
MO
modovisisajteMaraschino
15:15 13.11.2019.

kad ćemo konačno izaći iz socijalizma koji nigdje u svijetu nije uspio osim ako ga vojska brani. država se u nijedan posao ne bi smjela miješati i odlučivati, i ne smije financirati gubitke!!! ni u brodogradnju ni u prijevozu. državaa jedino može regulirati pravila, a na privatnom kapitalu je kako će voditi posao i zarađivati. samo tako posao i kapital pokreće sve. u suprotnom samo financiramo gubitaše, stvaraju se uvjeti za uhljebljivanje i korupciju, tzv. privatnici trpaju lovu u džep a posao propada i onda očekuju da država pokrije gubitke???

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.