Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUKOB NA DESNICI
Povratak na članak

Hunt: Mogu postati premijer u fotofinišu, Boris ima slab karakter

Samo 160 tisuća članova stranke ima još 12 dana da poštanskim putem odabere novog predsjednika vlade, a dvije su glavne teme rasprave Brexit i kako pobijediti krajnje lijevog lidera opozicije Jeremyja Corbyna. U obje teme Johnson u ovom trenutku ima više aduta

Komentari 4

MO
morejeslano
09:21 11.07.2019.

EU globalisti se svim snagama trude da opovrgnu volju Britanskog naroda. Neuspješno, Velika Britanija će opet postati suverena država; jer je u okviru EU to potpuno nemoguće.

VL
I1
ing-12345
06:17 11.07.2019.

Koliko se god EU birokratske komunističko liberalne snage trudile da to ,spriječe Boris Johnson biti će novi premijer Velike Britanije i izvesti će svoju državu 31.10.2019. iz tamnice naroda i demokracije zvane EU bez ikakvog dogovora sa ovim ne demokratskim EU birokratima

VL
SL
Slovenec
08:10 11.07.2019.

...ako prođe kroz parlament, što neće

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.