Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prihod namijenjen Zakladi biskup Josip Lang

Humanitarna licitacija osobnih predmeta predsjedničkih kandidata

Zaklada biskup josip lang
06.12.2019.
u 13:14

Početna cijena svakog predmeta je 700 kuna a aukcija traje do završetka predsjedničke kampanje 20. prosinca.

Početak predsjedničke kampanje Stranka umirovljenika je obilježila organizacijom humanitarne aukcije predsjedničkih kandidata čiji je prihod namijenjen Zakladi biskup Josip Lang.

Tako je od danas na poveznici https://www.aukcije.hr/umirovljenicizasiromasne moguće kupiti osobne predmete koje su za ovu licitaciju donirali predsjednički kandidati. Početna cijena svakog predmeta je 700 kuna a aukcija traje do završetka predsjedničke kampanje 20. prosinca.

Na aukciji će biti predmeti većine predsjedničkih kandidata, a jedino za ovu akciju nije imao vremena Dario Juričan.  Isto tako iz stožera Mislava Kolakušića javili su kako nemaju predmet za aukciju dok se Katarina Peović i Ivan Pernar nisu javili. Tek toliko o osobinama kandidata koji žele biti predsjednici države ali pri tome nemaju nimalo empatije za umirovljenike i siromašne.

Komentara 2

ŽO
žoržet
23:15 06.12.2019.

i kaj to uopće znači 'humanitarna aukcija predsjedničkih kandidata'? da ih se daje na humano usvojenje onome tko najviše ponudi??? e pa ni ja se baš ne bih takvima dala na usvajanje, nit' bih ih usvajala, a nisam ničiji kandidat - eventualno 'božji'!:))

ŽO
žoržet
23:10 06.12.2019.

peović, kolakušić i juričan nemaju empatije za siromašne i umirovljenike, kaže kaptolski novinar!?! A njegovi ga 'poslodavci', hrvatski biskupi, imaju, pogotovu oni iz onyx-pločama obloženih nadbiskupskih dvora??? zar mu nije nije dovoljno što je aktualna predsjednica pokazala značajnu 'empatiju' prema njihovom 'povlašteno' umirovljenom kolegi iz vojnog ordinarijata, također monumentalnog i neprimjereno raskošnog mramornog zdanja u najbližem susjedstvu!?! mislim, stvarno nadrealno... nekima nikad dosta 'duhovnog' poslanja i pratećih imanja!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije