Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ

Šokantan video obezglavljenog migranta, tvrde da je snimljen blizu granice s Hrvatskom

Obezglavljeni migrant
Foto: Screenshot
03.10.2019.
u 19:42

"Čovjek je očito pokušao ili već uspio ući u EU. Zašto ne nosi odjeću još uvijek nije poznato. I sve ostalo. Policija bi ovo trebala istražiti", napisao je njemački novinar i humanitarac Dirk Planert

Njemački novinar i humanitarac Dirk Planert objavio je na svom Facebook računu uznemirujući video zapis na kojemu se vidi tijelo obezglavljenog muškarca za koji kaže da je tijelo migranta snimljeno u sjeverozapadnome dijelu BiH nedaleko granice s Hrvatskom, o čemu se vlasti u BiH nisu oglasile. 

Planert kaže da je video zapis dobio od migranata kojima mjesecima pomaže u Unsko-sanskoj županiji, gdje se nalaze dva logora za ilegalne migrante. 

"Taj su snimak jučer napravili migranti. Prema njihovim riječima, ovo tijelo su pronašli u rijeci Korani kod Cazina, na bosanskohercegovačkom teritoriju", napisao je u objavi na Facebooku na kojemu je objavljen video zapis uznemirujućeg sadržaja.

Na njemu se vidi goli obezglavljeni muškarac čije je tijelo u rijeci. Njemački humanitarac tvrdi da se vjerojatno radi o migrantu. 

"Čovjek je očito pokušao ili već uspio ući u EU. Zašto ne nosi odjeću još uvijek nije poznato. I sve ostalo. Policija bi ovo trebala istražiti", napisao je Planert. 

Do sada se vlasti nisu oglasile o ovome video snimku, a nema ni službene potvrde da se zaista radi o tijelu migranta pronađenom na teritoriju BiH.

>> Pogledajte i ovaj video: Nova migrantska ruta uz rijeku Kupu na području Vukomeričkih gorica. Ovuda svakodnevno prolaze deseci migranata

Ključne riječi

Komentara 21

CR
CroAx
19:57 03.10.2019.

Njima je obezglavljivanje kao dobar dan.

PE
pežo
19:59 03.10.2019.

neka i njemački novinar vodi sa sobom ionako svi žele kod njih jer su ih zvali

KA
Kal
19:48 03.10.2019.

Da da gosp.Njemački novinaru to su oni doktori i inžinjeri što ih pozva vaša predsjednica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije