Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZA OSNOVNE I SREDNJE ŠKOLE

HUB otvorio natječaj za programe financijske pismenosti: Nagrade do 10.000 kuna

Rovinj: U Grand Park Hotelu održan 8. Susret guvernera i bankara
Foto: Srecko Niketic/PIXSELL
1/3
02.03.2021.
u 11:40

Udruga banaka nagradit će tri najbolje ocijenjena obrazovna programa prikladnim iznosima u cilju osiguravanja dodatne informatičke opreme i ostalih edukativnih alata i materijala, no ne preciziraju o kojim je iznosima riječ

Hrvatska udruga banaka uoči Svjetskog i Europskog tjedna novca, koji će trajati od 22. do 28. ožujka, provodi natječaj za najbolje obrazovne programe osnovnih i srednjih škola na području financijske pismenosti.

Cilj kampanje je prepoznati i promovirati najbolje primjere edukativnih aktivnosti koji učenicima u Hrvatskoj na kreativan i zanimljiv način približavaju znanja o financijama. Natječaj je namijenjen svim djelatnicima u obrazovnom sustavu koji provode ili su provodili nastavni ili izvannastavni obrazovni program u području financijske pismenosti.

- Financijska pismenost u HUB-u je postala jedna od strateških tema još 2006. godine te smo od tada prepoznali kvalitetan rad mnogih profesora i drugih djelatnika u obrazovanju koji na kreativan i inovativan način približavaju znanje o financijama mladima. Stoga smo ove godine odlučili provesti natječaj za najbolje obrazovne program u području financijske pismenosti, kako bismo motivirali i nagradili one koji doprinose još većoj razini financijske pismenosti u Hrvatskoj – prokometirao je direktor HUB-a Zdenko Adrović.

HUB napominje da će nagraditi tri najbolje ocijenjena obrazovna programa iznosima od 10.000, 5000 i 2000 kuna u cilju osiguravanja dodatne informatičke opreme i ostalih edukativnih alata i materijala.

Natječaj traje do 15. ožujka u 16 sati, a službeno proglašenje pobjednika održat će se u sklopu međunarodnog obilježavanja Svjetskog i Europskog tjedna novca. Prijavitelji detaljne informacije mogu naći na internetskoj stranici HUB-a.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije