Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
potvrda presude

Huanito Luksetić: Za mene je ovdje sve riješeno

Huanito Luksetić
Foto: Nel Pavletić/Pixsell
1/6
26.01.2019.
u 11:24

Na novi razvoj događaja reagirao je izjavom: Za mene je ovdje sve riješeno.

S Huanitom Luksetićem, prije nego je iz Ureda predsjednice nagovještena mogućnost pomilovanja, razgovarao je novinar Novog lista, Fiore Vežnaver, koji mu je, kako piše, javio da je na njegovu žalost, presuda potvrđena.

Huanito je ponovio kako je korištenjem ekstrakta konoplje spašavao svoj život i zdravlje.

Oboljeli od multiple skleroze, kojem je konoplja bila lijek, tvrdi kako svako ljudsko biće ima pravo na izbor, život i samoliječenje. Dodao je kako je njemu svaki dan spavašenje života. 

Huanito Luksetić
1/6

Na novi razvoj događaja reagirao je izjavom: Za mene je ovdje sve riješeno.

Podsjetimo, Huanito Luksetić, koji je prije 11 dana navršio 41. rođendan, na suđenju je objašnjavao da je na liječenje ekstraktom kanabisa krenuo nakon što je probao, uz ostalo, i terapiju s 5.000 pčelinjih uboda, a dvije godine zatvora zbog uzgoja 11 stabljiki marihuane koje je posadio kako bi proizvodio ulje za osobnu upotrebu

Pogledajte i video Alergična na zimu

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije