Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
27.05.2014. u 14:00

U "Dobro jutro, Hrvatska" ugostili su prometnog stručnjaka Željka Marušića koji je Slavoncima ponudio odlične savjete kako će jednog dana tretirati svoja vodom natopljena motorna vozila

Hektolitri tinte ovih su dana proliveni na temu kako se slavonska tragedija pretvorila u poplavu dobrote koja je podsjetila da smo samo ljudi, s koje god nas obale zapljuskivala podivljala rijeka. Golemi obol zajedništvu dali su i elektronski mediji. Premda je netom prije protjecao izborni dan, s nekim iznimno zanimljivim političkim raspletima, nacionalne televizije sinoć kao da su jedva dočekale odraditi izvještaje, ugostiti stranačke prvake, pa svoje dragocjene minute posvetiti žiteljima potopljene ravnice, uporno i sve dok bude potrebno, ni blizu opcije da se na njih zaboravi.

Najdalje je u toj misiji otišla Hrvatska televizija, cijelog dana. U "Dobro jutro, Hrvatska" ugostili su prometnog stručnjaka Željka Marušića koji je Slavoncima ponudio odlične savjete kako će jednog dana tretirati svoja vodom natopljena motorna vozila. Poslije podne, Bruno Šimleša emisiju je posvetio solidarnosti pa u goste pozvao slavonske junake, a nastavila je HTV i duboko u noć, u trosatnom izravnom prijenosu humanitarnih koncerata diljem Hrvatske. Ovolika količina pozitive morala je uroditi s brdom prikupljenog novca ali i s dva, tri mini čuda.

RTL-ov Igor Bobić u svom je dnevniku reklamirao HTV-ov pothvat, pa izrijekom izgovorio ime konkurenta i praktički pozvao svoje gledatelje da ih gledaju, u programu HTV-a pojavio se ljuti rival Mislav Bago, a Mislav Togonal odlično se snašao dok je svjedočio, pomalo i kumovao, slučajnom susretu Milanovića i Karamarka koji su si izravno u eteru stisnuli ruke. Javna televizija upravo čini ono što joj je namjena, odašiljući svoj signal sve do privremenih domova i srca onih čija je tragedija iznjedrila mnoga, pa i mala televizijska čuda.

MINUS

Robert Knjaz i njegova "Svlačionica" u teškom su deficitu s humorom. Ovaj dragi čovjek i njegova emisija žive tek na kreditu nekih prošlih, briljantnih uradaka. 

PLUS

Na RTL-u Luka Modrić tumači voditeljici kako se i zašto ošišao. Dobio je kompliment, zacrvenio se, ali mu je bilo drago. A što je drago Luki, drago je i nama.

Komentara 2

HR
Hrvatska3014
19:53 27.05.2014.

Ako zanemarimo partijske bendove, predsjedničku kampanju i izostanak najvažnijeg Slavonca Miroslava Škore!

LO
lokun
16:12 27.05.2014.

Zamislite da nasip nije puknuo ispod Račinovaca i između Županje i Rajeva sela cijela Županja i sve natrag do Broda bi bilo potopljeno, srećada je baš tamo puknuo zamislite da nije puknuo cijeli Brod bi stradao gore od Obrenovca, Maglaja Županja također.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije