Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uhićena 18-godišnjakinja

Htjela provaliti u kuću, no uočio je susjed koji je pozvao policiju

provalnik
Foto: Getty Images
01.05.2020.
u 11:01

Djevojka je u prvoj kući u koju je provalila otuđila nakit i nekoliko satova, a u drugu nije uspjela provaliti jer ju je uočio susjed, pa je pobjegla

Dobar susjed - siguran stan naziv je policijske akcije koja se provodi godinama, a čiji je cilj onemogućiti ili spriječiti provale u stanove i kuće. A kako akcija funkcionira na djelu pokazalo se na primjeru 18-godišnjakinje koju zagrebačka policija sumnjiči za tešku krađu i pokušaj provale.

Sumnja se da je djevojka od 28. ožujka do 11. travnja počinila ta djela. Tako je prvo došla u Mogilsku ulicu gdje je obila vrata kuće, ušla unutra, ispremetala stvari i otuđila nakit te nekoliko satova.
Nadalje, sumnjiči ju se i da je 11. travnja na području Maksimira došla do obiteljske kuće te je ušla u dvorište. No uočio ju je susjed, pa je otišla. Ipak, nekoliko sati kasnije se vratila, te je pokušala obiti vrata kuće.

Ponovo ju je uočio susjed, pa je pobjegla, no on je u međuvremenu očito pozvao policiju, koja ju je nedaleko kuće u koju je pokušala provaliti uhitila. Privedena je na ispitivanje i slijedi joj kaznena prijava, a šteta je dvije tisuće kuna.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije