Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uhvatila ih policija

Htjela da joj dečko dokaže svoju ljubav pa je inscenirala otmicu, nije sve završilo kako se nadala

Warning strikes in the public service - Dresden
ROBERT MICHAEL/DPA/PIXSELL
13.01.2021.
u 15:11

Sve osobe uključene u 'otmicu' sada su suočene s optužbama za kršenje restriktivnih mjera donesenih zbog koronavirusa te za zloupotrebu hitnih službi

Jedna je mlada Njemica odlučila inscenirati vlastitu otmicu da bi testirala u kolikoj će se mjeri njezin partner angažirati na njezinu spašavanju, pri čemu je pet osoba uvukla u probleme s policijom.

Mladu su ženu kasno u ponedjeljak 'nepoznate' osobe odvukle u automobil na benzinskoj postaji u njemačkome gradu Bautzenu, nakon čega je vozilo krenulo u punoj brzini, izvijestila je lokalna policija.

Njezin 22-godišnji mladić odmah je pojurio za automobilom, koji je na kraju zaustavila policija.

"Ono što su policajci tada čuli, definitivno nije svakodnevna priča", rekla je policija.

Ispostavilo se da je otmicu inscenirala sama djevojka koja je željela da joj dečko dokaže svoju ljubav jureći za lažnim otmičarom.

Sve osobe uključene u 'otmicu' sada su suočene s optužbama za kršenje restriktivnih mjera donesenih zbog koronavirusa te za zloupotrebu hitnih službi.

Ključne riječi

Komentara 2

AN
Anđeo
07:42 15.01.2021.

Bože baci ciglu

LI
liliZG
16:12 13.01.2021.

da sam joj ja dečko , iste sekunde bi krenuo na dugu stranu nakon ovakvog objašnjenja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije