Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEPROMIŠLJEN POTEZ

Htio napraviti selfie s majmunom, no nitko nije očekivao da će on ovo učiniti

selfie s majmunom
Foto: Instagram
1/2
06.01.2020.
u 15:15

Connor Coman-Sargent (24) bio je na Baliju kada je vidio majmune kako slobodno hodaju kraj turista pa se odlučio fotografirati s jednim. No, to mu nije bila najpametnija ideja

Već smo se nekoliko puta uvjerili kako fotografiranje s majmunima koji slobodno hodaju u popularnim istočnjačkim ljetovalištima i nije baš najpametnija ideja, no to očito nije znao Connor Coman-Sargent (24).

On je, naime, bio na putovanju na Baliju kada je ugledao majmune kako se penju po krovu jedne kuće dok turisti kraj njih prolaze.

Connor je odlučio iskoristiti priliku i napraviti selfie, no pamtit će ga do kraja života.

Kada je stao kraj majmuna i namjestio se za fotografiju, majmun mu je otrgnuo dioptrijske naočale s glave i pobjegao na vrh krova.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Monkey nicked my glasses whilst my stoopid ass was trying to take a selfie with it - got em back tho!

A post shared by Connor Coman-Sargent (@connor.cs) on

Cijelu su situaciju snimili njegovi prijatelji s kojima je bio na putovanju, a nakon što je uzeo naočale, majmun se jedno vrijeme igrao s njima te ih je čak pokušao staviti na glavu.

Connor je snimku objavio na Instagramu te je otkrio kako je ipak uspio vratiti naočale.

Komentara 10

Avatar partner
partner
16:49 06.01.2020.

i sto je napravio majmun, ukro mu oćale...... ovo sam procito u daily mailu ima tri dana.

DU
Deleted user
14:23 06.01.2020.

Nije očekivao jedino naivni turist. Majmuni su se naučili da je krađa naočala jedan od najlakših načina dobivanja hrane. Vraćaju, ili bolje reći odbace naočale, tek onda kada im se u zamjenu da hrana.

DU
Deleted user
17:00 06.01.2020.

Opet ti sa svojim daily mailom... Otpuži više!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije