Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

HTC nagrađuje najbolje studente

korak u život (1)
Foto:
1/3
PR
Autor
PR članak
10.03.2011.
u 10:44

Vodeći proizvođač i dizajner pametnih telefona, donirao je desetoricu najboljih studenata stipendista humanitarne akcije Korak u život

Korak u život, humanitarna akcija kojom se već treću godinu zaredom omogućuje nastavak školovanja djeci bez odgovarajuće roditeljske skrbi koja nakon navršenih 18 godina izlaze iz domova i udomiteljskih obitelji, krajem prošle godine prikupila je sredstva za novu, treću generaciju studenata. Kao najbrže rastuća kompanija u mobilnoj industriji, kojoj su ljudi u središtu inovacija, HTC je prepoznao važnost ove akcije te odlučio dodatno nagraditi 10 najboljih studenata za njihov izniman rad i trud, motivirajući ih za daljnje uspjehe.

„HTC telefoni idealni su za mlade ljude zbog stalnog pristupa internetu i podrške društvenim mrežama. Nadamo se da ćemo ovim iznimnim studentima našom nagradom dodatno otvoriti svijet mogućnosti u koji su već sami hrabro krenuli“,  izjavila je Petra Razić Rogić, country manager za Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu.

Donaciju HTC-a podržao je i Vipnet koji već niz godina podupire perspektivne mlade ljude u daljnjem obrazovanju i usavršavanju.

Tijekom prve dvije godine održavanja, Korak u život su novčanim sredstvima pomogle mnoge hrvatske tvrtke, ali i sami građani koji su prepoznali značaj ovog projekta. Akcija je  do sada osigurala ukupno 61 stipendiju, dok su prošle godine putem najveće Facebook kampanje dosad organizirane u Hrvatskoj te spektakularnim koncertom operne zvijezde Lea Nuccija i Zagrebačke filharmonije, prikupljena sredstva za 30-ak stipendija namijenjena novom ciklusu stipendiranja.

Svoje vrijeme i trud ovom uspješnom projektu nesebično su donirali i mnoga poznata imena hrvatskog sporta, glazbe i kulture: Severina, Slaven Bilić, Ivano Balić, Tony Cetinski, Gordan Kožulj, Iva Šulentić i Ištvan Varga.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?