Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POZVALI I TOMU MEDVEDA

HSS traži od Grabar-Kitarović da kaže tko je njezinom suprugu ponudio status branitelja

Kolinda i jakov
Foto: HINA/PIXSELL
29.12.2019.
u 17:35

Iz HSS-a su pozvali i ministra hrvatskih branitelja Tomu Medveda da se, kako kažu, "javno ogradi" od tvrdnji predsjednice Grabar-Kitarović budući da o braniteljskom statusu odlučuje isključivo to ministarstvo

Hrvatska seljačka stranka (HSS) pozvala je u nedjelju aktualnu predsjednicu i kandidatkinju za novi predsjednički mandat Kolindu Grabar-Kitarović da kaže tko je njezinom suprugu Jakovu Kitaroviću ponudio status branitelja.

Kolinda Grabar-Kitarović danas je na N1 televiziji rekla da je njezinom suprugu bio ponuđen status branitelja, jer je u vrijeme rata radio u Ministarstvu obrane, no da je on to odbio.

"Kao predsjednica Republike Hrvatske, Kolinda Grabar-Kitarović obvezala se na poštovanje i čuvanje ustavnopravnog poretka Republike Hrvatske te je u skladu s tim dužna prijaviti svaki oblik protuzakonitih radnji ili sumnje u protuzakonite radnje.

Predsjednice Grabar-Kitarović, stoga Vas pozivamo da javno obznanite i prijavite osobu ili instituciju koja se ogriješila o svetost Domovinskog rata i branitelja te tako omogućite da Vaša 'prava' Hrvatska postane pravna Hrvatska", stoji u priopćenju HSS-a.

Iz HSS-a su pozvali i ministra hrvatskih branitelja Tomu Medveda da se, kako kažu, "javno ogradi" od tvrdnji predsjednice Grabar-Kitarović budući da o braniteljskom statusu odlučuje isključivo to ministarstvo.

HSS na izborima podupire Zorana Milanovića, protukandidata Kolinde Grabar-Kitarović.

Komentara 75

WI
wice
18:04 29.12.2019.

Krešo Beljak zvani Panasonic

VA
Vagabundo
18:51 29.12.2019.

Ko će s kim nego seljaci uz seljaka! Beljak autokradica uz padača sa tenkova.

Avatar Dipsy
Dipsy
18:53 29.12.2019.

Na temu Domovinskog rata su često najglasniji oni koji nisu vidjeli ni r od rata. Gdje su se Beljak i Milanović borili?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije