Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kazna za neposluh

HSS suspendirao Damira Bajsa jer ne želi prepustiti saborsku fotelju

damir bajs (1)
Damir Špehar/PIXSELL
04.04.2012.
u 19:29

Miroslav Rožić i Damir Novotny oblikovat će program i predstavljati ga javnosti te tražiti rješenja problema

Nakon slabih izbornih rezultata, HSS je krenuo u značajnu transformaciju stranke koja bi u sljedećim tjednima trebala ponuditi odgovore na razna društvena pitanja i tako se profilirati u modernu konzervativnu stranku. Miroslav Rožić i ekonomist Damir Novotny trebali bi biti ključni ljudi stranke u donošenju programa i uspostavljanju intelektualno-političke podloge, kojom se HSS više ne bi percipiralo kao “poljoprivredni sindikat”.

Na sjednici predsjedništva stranke osnovano je Političko povjerenstvo HSS-a kojim će predsjedati Miroslav Rožić. To će tijelo temeljem analize društvenih događaja donositi prijedloge za političke aktivnosti stranke, oblikovati program i predstavljati ga javnosti. Stručnim vijećem upravljat će Novotny, a sastojat će se od stručnjaka iz nekoliko društvenih područja.

– Želimo formirati ekipu stručnjaka i ponuditi rješenja za probleme društva. Bavit ćemo se isključivo sadržajem – objašnjava Branko Hrg, predsjednik HSS-a, dodajući da mu je drago što su se Rožić i Novotny prihvatili tog teškog posla.

Predsjedništvo HSS-a donijelo je i odluku o suspenziji Damira Bajsa i pokretanju postupka o njegovoj odgovornosti pred tijelima stranke jer se o oglušio na zaključak Glavnog odbora HSS-a. Moguća je mala opomena ili isključenje iz stranke, kaže Hrg.

Komentara 44

MO
modovisisajteMaraschino
19:52 04.04.2012.

nemas pojma.... Bajs je unistio BBZ i Bjelovarsku bolnicu... a bio je obicna lutka u ministarstvu.... i kakav je to bio dobar posao kad se za turisticku sezonu moralo uvesti vise hrane nego sto je bila zarada? da pogoduje zenii (necu imenovati kojeg poliicara) koja ima firmu za uvoz mesa i to onoga kojemu je istekao rok trajanja pa se sa novim zigovima prodaje vecinom u dalmaciji zbog vise cijene za vrijeme turisticke sezone.... i to vam je HSS stranka koja se brine za hrvatskog seljaka....

MO
modovisisajteMaraschino
19:55 04.04.2012.

samo da dodam: ne mislim da su Miroslav Rozic i Damir Novotny ista bolji od Damira Bajsa ali pisanja da je Bajs bio dobar su gluposti i to moze pisati samo netko tko vjeruje u propagandu (ili je sam pise) a ne stvarno stanje

Avatar tkozna
tkozna
19:46 04.04.2012.

Mislim sadasnji HSS doista ne zna koliki kapacitet ima ovaj čovjek. Pa on je unaprijedio hrvatski turisam što ni 10 Nika Bulića to nikada neće moći, mislim stvarno, mrze ga mrzeeeeeeee. Daj Bajs ja se samo zezam ne vrijedis nii ti ni HSS ni jednog zastupničkog mjesta, aj bok!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije