Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UMJESTO DAMIRA BAJSA

HSS odlučio da stranku u Saboru treba zastupati Hrg umjesto Bajsa

HSS (1)
Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL
1/3
25.02.2012.
u 17:19

Ovo je politička odluka,daljnja procedura je propisana, komentirao je Hrg zamjenu zastupnika u saboru

Predsjednik HSS-a Branko Hrg zamijenit će Damira Bajsa na mjestu zastupnika stranke u Hrvatskom saboru. Odluka je to koja je donesena u subotu na 1. konstituirajućoj sjednici Glavnog odbora HSS-a, objavljeno je na službenoj stranici stranke.

Također, stranka je zatražila smjenu ministra gospodarstva Tihomira Jakovine zbog nesnalaženja u ''nastaloj situaciji'' s mljekarima.

- HSS traži smjenu ministra Jakovine, odnosno da podnese ostavku obzirom na nesnalaženje u nastaloj situaciji, kako u pripremi proračuna za poljoprivredu, gdje se nije konzultiralo s Hrvatskom poljoprivrednom komorom, tako i iz razloga što se očito insinuacijama pokušava izmanipulirati poljoprivredne proizvođače i na taj način uništiti oko 5000 seoskih gospodarstava koji sada žive od tog posla. Ali isto tako i zbog toga što je izneseno niz neistina i insinuacija na račun HSS-a - izjavio je Branko Hrg po završetku sjednice.

Upitan od strane novinara kako će to uspjeti provesti zamjenu zastupničkih mandata u Saboru, predsjednik Hrg je odgovorio: ''Ovo je politička odluka, daljnja procedura je propisana.''

Ključne riječi

Komentara 54

Avatar madcap
madcap
18:05 25.02.2012.

HSS traži smjenu Jakovine? HSS? :D

TR
tragopogon
22:45 25.02.2012.

Svi ste vi samo jadni ljubomorni ljudi...

Avatar jwayne
jwayne
18:50 25.02.2012.

Stvarno je strašno što su budale i izdajnici učinili sa dvije najstarije hrvatske stranke. HSP i HSS :(

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije