Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GLAVNI ODBOR ODLUČIO

HSS napustio EPP: HDZ-u želimo nastavak suradnje s Vučićem i Orbanom

Krešo Beljak
Foto: Filip Kos/PIXSELL
1/2
10.05.2019.
u 20:01

Krešo Beljak poslao je i poruku HDZ-u kojem želi sve "najbolje" stranci koja je u obitelji s pretendentima na hrvatski teritorij

Na svojim Twitter stranicama Hrvatska seljačka stranka (HSS) potvrdila je da je u petak i službeno izašla iz Euopske pučke stranke.

- Glavni odbor HSS-a na danas održanoj sjednici potvrdio je odluku Predsjedništva HSS-a o konačnom napuštanju @EPP -a. S današnjim danom prestaje članstvo HSS-a u toj europskoj grupaciji stranaka - stoji u objavi, a na tu objavu nadovezao se i njihov predsjednik Krešo Beljak.

- HDZ-u, jedinoj navodnoj hrvatskoj političkoj stranci u toj grupaciji, želimo nastavak „plodonosne“ suradnje s njihovim sestrinskim strankama kojima su na čelu pretendenti na hrvatski teritorij Antonio Tajani, Viktor Orban i Aleksandar Vučić - napisao je gradonačelnik Samobora.

Ključne riječi

Komentara 73

IL
ilija26
20:24 10.05.2019.

Budimo iskreni ovaj ima oko 60 glasaca trenutno i nesto malo rodbine, nije vrijedan da ga se spominje, isto kao i razdjelnik Vrdoljak,, uhljebi svih uhljeba

OK
okolo
20:14 10.05.2019.

..i gdje iĐe krešo, zna li?

DU
Deleted user
20:18 10.05.2019.

Probisvijet...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije