Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Parlamentarni izbori

HSS izabrao tim za pregovore sa drugim strankama

Krešo Beljak: Tražimo da premijer dođe na naš Glavni odbor i iznese nam program
Foto: Žarko Bašić/Pixsell
1/5
27.06.2016.
u 19:14

"Predsjednik pregovaračkog tima je predsjednik HSS-a Krešo Beljak", izvijestili su iz HSS-a.

Predsjedništvo Hrvatske seljačke stranke imenovalo je pregovarački tim "koji ima zadaću krenuti u pregovore sa ostalim političkim strankama koje eventualno iskažu interes za suradnju sa HSS-om na nadolazećim prijevremenim parlamentarnim izborima", izvijestili su iz stranke. 

"Predsjednik pregovaračkog tima je predsjednik HSS-a Krešo Beljak, a članovi pregovaračkog tima su Ilija Ćorić, glavni tajnik HSS-a te Stjepan Kožić, Ana-Marija Petin, Željko Lenart i Davor Vlaović, potpredsjednici HSS-a", zaključuju iz HSS-a. 

>>'HDZ-u ne bi pomoglo ni da ga vodi mađioničar'

>>Milanoviću za plan 'deset mandata više' u koaliciji treba i HSS

Komentara 12

BU
Bulaba
19:39 27.06.2016.

Nekad su u HSS-u u pregovaračke timove ulazili oni koji su najbrže kombajnom uzorali 5 jutara zemlje, ali ovaj put su ušli samo oni koji su u 15 sekundi uspjeli provaliti u auto i skinuti radio.

DU
Deleted user
19:27 27.06.2016.

SDP spavač u HSS

BA
bakulušić
20:10 27.06.2016.

HSS je politički mrtvac svugdje osim u Molvama. HSS je uvijek bio igračka u komunističkim rukama a Molvarci to nikada nisu mogli shvatiti, od vremena Pavleka Miškine do danas.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije