Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon presude

HSP: "Vjerujemo kako će se Branimir Glavaš vrlo brzo naći na slobodi"

Danijel Srb
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
13.01.2015.
u 10:59

Osvrćući se na predsjedničke izbore, prvi HSP-ovac čestitao je na pobjedi Kolindi Grabar Kitarović koju su i sami podržavali

HSP-ovci vjeruju kako će se Branimir Glavaš vrlo brzo naći na slobodi nakon ukidanja presude. Poručili su to danas pred novinarima u Osijeku napominjući kako su uvijek bili stranka koja je bila protiv procesa svim hrvatskim braniteljima jer su smatrali kako se na taj način kriminalizira Domovinski rat.

– Ovaj proces je u Hrvatskoj bio najznačajniji i najveći kada je u pitanju Domovinski rat. U pravu su svi oni koji su govorili da je riječ o političkom procesu eliminiranja Branimira Glavaša kao i žrtvovanja ljudi koji su se našli u tom procesu – rekao je Daniel Srb, predsjednik HSP-a dodajući kako želi da svi oni dokažu kako "se radilo i o političkom obračunu".

Osvrćući se na predsjedničke izbore, prvi HSP-ovac čestitao je na pobjedi Kolindi Grabar Kitarović koju su i sami podržavali. – Uvjeren sam kako su glasovi pravaša presudili i bili ključni za izbornu pobjedu – rekao je on. Iako se nisu slagali s politikom Ive Josipovića, HSP-ovci smatraju kako se u izbornoj noći ponio korektno i pokazao kao, rekli su, veliki gospodin.

>> Ustavni sud ukinuo presudu Branimiru Glavašu

>> Objavio fotku proslave na FB-u: 'Činjenica da sam nevin davala mi je snagu da izdržim'

Komentara 10

BU
Bulaba
13:08 13.01.2015.

Gotovina i Glavaš na slobodi, Sanader u zatvoru, ostvaren moj desetogodišnji san...o, happy days.

DU
Deleted user
15:00 13.01.2015.

da li on smije nazad u hrvatsku , pa on je kukavicki pobegnul iz "domovine " u pravu domovinu,mora li hrvatsko pravosudje pokrenuti novi proces radi ne odazivanja i nepostivanja suda od strane glavasa.

OB
Objektivno...
15:32 13.01.2015.

Da je Branimir Glavaš nepravomoćno presuđen na manje od 5 godina zatvora, sada ne bi bilo nikakvih problema da ga smjesta puste na slobodu. Ovako, mislim da će uskoro doći do velike "filozofije" u pravnim tumačenjima jeli odlučno to što mu je ostalo manje od 5 godina zatvora ilije bitno što mu je prvostupanjski sud izrekao više od pet godina zatvora. O "trpanju" D. Srba pod pobjedničke Kolindine skute ne bih zbog dobrog ukusa i mogućeg povraćanja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije