Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREMINULI GLUMAC

HSP odao počast Gregureviću slikom na kojoj nosi ustašku uniformu

Foto: Screenshot/Facebook
04.01.2019.
u 11:23

Čitatelji su prokomentirali kako su od svih Gregurevićevih slika morali izabrati baš tu

Vijest koja je odjeknula ranije ovog tjedna je da nas je napustio legendarni hrvatski glumac, Ivo Gregurević, u 67. godini života. Čitava nacija ostala je u šoku, a brojne kolege i prijatelji se proteklih nekoliko dana opraštaju putem različitih društvenih platformi od ovog značajnog glumca.

Svojevrsnu počast Gregureviću nije propustio iskazati ni Splitsko-dalmatinski HSP koji je na svojem Facebook profilu objavio sliku preminulog glumca uz poduži opis. Zanimljivo je kako na slici Gregurević nosi ustašku uniformu, a čitatelji su prokomentirali kako su od svih Gregurevićevih slika, morali izabrati baš tu.

"Ah što mu kapa lijepo pristoji!" bio je jedan od komentara ispod fotografije, te je tako zaradio niz pozitivnih reakcija. 


 

Ključne riječi

Komentara 151

Avatar HKNKRZ
HKNKRZ
12:11 04.01.2019.

A kada se oda nekome počast u partizanskoj uniformi onda je to ok? Ustaše kakvi god bili barem su se borili za Hrvatsku i Hrvatski narod. Partizani su se borili protiv Hrvatske za Jugoslaviju i komunizam.

DU
Deleted user
12:22 04.01.2019.

Partizani su se pod petokrakom borili da nam beograd upravlja drzavom. Fuj

US
U sridu
12:28 04.01.2019.

Covjek je bio hrvat I domoljub za razliku od mnogih u tom poslu,dans je grijeh biti hrvat ali stoci sitnog zuba nece uspjeti srusiti lijepu nasu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije