Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sramoti ih

HSP Kaštela: Đapiću treba oduzeti titulu počasnog predsjednika!

anto đapić
Hrvoje Jelavić/PIXSELL
23.03.2011.
u 12:15

Stjepan Maglica, predsjednik kaštelanske podružnice HSP-a, traži da se Anti Đapiću zabrani javno istupanje u ime stranke kako im ne bi i dalje štetio

- Tražim da se Anti Đapiću pod hitno oduzme titula Počasnog predsjednika HSP-a i da mu se zabrani bilo kakvo javno djelovanje kako ne bi svojim istupima dalje štetio stranci – izjavio je Stjepan Maglica, predsjednik HSP-a Kaštela. Razočaran je, kaže, viješću da se Anto Đapić na mala vrata vraća u stranku i aktivnu politiku.

- Uništio je pravaštvo u Hrvatskoj, provodio politiku šikaniranja članova te otjerao na stotine poštenih i časnih branitelja, doktora, profesora, intelektualaca raznog profila, a sada se javlja kao spasitelj. Što reći o čovjeku koji je s osam saborskih zastupnika spao na jednoga, i to sebe, a nakon toga nije podnio ostavku – istaknuo je Maglica.

Kaže da je nebulozna činjenica proizvedena u Đapićevoj kuhinji kako je Ivo Sanader crnim fondovima htio uništiti njega i HSP.

- Nije Ivo Sanader protjerao najbolje saborske zastupnike u Hrvatskoj: Tonća Tadića, Miroslava Rožića, Ružu Tomašić, Peru Kovačevića... HSP je uništio Ante Đapić zbog svoje taštine i straha od pametnijih i sposobnijih – zaključio je Maglica.

Hrvoje Tomasović, predsjednik splitskog HSP-a, začuđen je Magličinim istupom.

- Počasni predsjednik ne petlja se u rad stranke. Tko hoće raditi - radi, a Maglicu je trebalo izbaciti još prije mjesec i pol dana kada nije izašao na izbore za mjesne odbore. To je opstrukcija HSP-a na račun kaštelanskog gradonačelnika Josipa Berketa, s kojim on surađuje – rekao je Tomasović.

- Godinama sam upozoravao na loša kadrovska rješenja "velikog vođe" i nakon svakog upozorenja su me degradirali - rekao je Maglica.

Ključne riječi

Komentara 11

DU
Deleted user
12:47 23.03.2011.

Nije Ivo Sanader protjerao najbolje saborske zastupnike u Hrvatskoj: Tonća Tadića, Miroslava Rožića, Ružu Tomašić, Peru Kovačevića... HSP je uništio Ante Đapić zbog svoje taštine i straha od pametnijih i sposobnijih /* */ a, u sridu!

14
14words
12:59 23.03.2011.

Ili Đapić van ili svi pošteni pravaši u A Hsp!!

DO
dobritza
12:40 23.03.2011.

Hrvatska Stranka Plagijatora

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije