Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVA KOALICIJA

HSP dr. Ante Starčević i H-rast zajedno na predstojećim izborima

pero ćorić
Branimir Bradarić/VLM
09.06.2011.
u 09:37

Budući koalicijski partneri pozvali su na domoljubno okupljanje sve koji pripadaju demokršćanskom, starčevićanskom i građanskom političkom svjetonazoru

Čelništva HSP-a dr. Ante Starčević i političkog pokreta Hrvatskog rasta (H-rasta) donijela su odluku o zajedničkom izlasku na predstojeće parlamentarne izbore.

Prema priopćenju za medije, model izlaska bit će koalicija kao jedini pravni oblik zajedničkog izlaska pred birače.

- Po prvi put u hrvatskom političkom životu izborne liste bit će sastavljene na temelju objektivnih kriterija, tj. predizbora - navodi se u priopćenju koje potpisuju ispred H-rasta Željka Markić te tajnik HSP-a dr. Ante Starčević Pero Ćorić.

Budući koalicijski partneri pozvali su na domoljubno okupljanje političkih stranaka, udruga i istaknutih pojedinaca koji pripadaju demokršćanskom, starčevićanskom i građanskom političkom svjetonazoru.

Komentara 26

OB
-obrisani-
10:42 09.06.2011.

ovi su još gori nego.....HDZ....sa Franjom...1989 godine . samo da im se domoć vlast....pa će bit....udri..laži..kradi..pljačkaj . ovo malo što je ostalo

OB
-obrisani-
10:54 09.06.2011.

za .....VODITI.....Državu treba imati.....Pamet.,....Mozak . nije dovoljno...stavit Crnu kapu...i...obući....Crnu majicu....

OB
-obrisani-
21:13 09.06.2011.

Bravo - gradimo domoljubnu hrvatsku

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije