Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odgovor iz stožera

HSP AS 'slučajnom' premijeru: Napadati Ružu nije primjereno

'19.03.2013., Zagreb - Saborska zastuonica Ruza Tomasic odrzala je danas konferenciju za medije. Photo: Patrik Macek/PIXSELL'
'Patrik Macek/PIXSELL'
16.04.2013.
u 16:19

Govor mržnje usmjeren prema našoj predsjednici stranke, saborskoj zastupnici i euparlamentarki Ruži Tomašić nije primjeren vremenu i trenutku, smatraju u HSP AS-u

HSP AS oglasio se u utorak propćenjem u kojem je iznio svoje dojmove o dobrom plasmanu na europskim izborima te komentirao govor premijera Zorana Milanovića o njihovoj uzdanici Ruži Tomašić.

- Slučajni premijer, slučajne Vlade RH nakon veličanstvene pobjede liste \"Dvanaest veličanstvenih\", koalicije HDZ, HSP AS i BUZ ostao je dosljedan svojoj nedosljednosti. Revoltiran ubrzanim slomom i skorim krajem tzv. Kukuriku koalicije još jednom je pokazao da nije sposoban i stručan voditi Hrvatsku u ovim presudnim trenucima. Govor mržnje usmjeren prema našoj predsjednici stranke, saborskoj zastupnici i euparlamentarki Ruži Tomašić nije primjeren vremenu i trenutku. HSP AS zna i znat će zaštititi nacionalne interese Republike Hrvatske preko svoje euparlamentarke Ruže Tomašić, ali zna i znat će zaštititi i svoju predsjednicu i legalno izabranu predstavnicu hrvatskog naroda u tom visokom europskom predstavničkom tijelu - napominju u stranci te ujedno \'\'hrvatskom i napaćenom narodu zahvaljuju na ukazanom povjerenju, na političkoj mudrosti i obaćevaju da HSP AS i Ruža Tomašić nisu i nikada neće iznevjeriti njihovo povjerenje.

- Kada imate jasne i nepromjenjive političke ciljeve vrlo je lako naći političke mehanizme kako njih i ostvariti. HSP AS završio je jednu svoju dionicu okupljanja i ujedinjenja pravaške scene, a zajedno sa svojim političkim partnerima ulazi u završnicu realizacije svojih političkih ciljeva. Zajedno sa svojim političkim saveznicima, HDZ-om i BUZ-om zatomili smo svoje parcijalne interese i poslali poruku svim domoljubnim snagama da nam se priključe kako bi svi zajedno što prije smijenili aktualnu, nesposobnu, antihrvatsku i antikršćansku vlast na razini RH. Za kraj poruka slučajnom premijeru, slučajne Vlade RH da u 21. stoljeću medicina jako brzo napreduje te su velik izgledi da će i za njega biti lijeka - piše na kraju priopćenja koje potpisuje glavni tajnik HSP AS-a Pero Ćorić.

>>Milanović: Ruža Tomašić gora je od elementarne nepogode!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije