Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koalicijska lista

HSP AS: Ruža Tomašić na čelu liste na izborima za EP

ruža tomašić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
23.02.2014.
u 11:13

Ruža Tomašić i Ivan Tepeš bit će na čelu liste na izborima za Europski parlament, izvijestili su iz HSP AS-a

HSP dr. Ante Starčević izvijestio je kako je na svojoj 6. sjednici Predsjedništva stranke i 2. sjednici Glavnog stana u Sibinju donio jednoglasnu odluku kako će za navedene izbore od građana zatražiti povjerenje sa "strankama domoljubnog predznaka" za koje ih vežu potpisani sporazumi i postignuti dogovori.

"Sukladno potpisanom Sporazumu o trajnoj političkoj suradnji između HSP AS, HDZ i BUZ te postignutom dogovoru na razini predsjednika i glavnih tajnika HSP AS i HDZ na koalicijskoj listi od 11 kandidata HSP AS imati će dva mjesta. Stranka je na svojim tijelima jednoglasno prihvatila da najviše rangirana osoba iz HSP AS na navedenoj koalicijskoj listi bude predsjednica HSP AS Ruža Tomašić, a za drugog kandidata na istoj listi izabran je zamjenik predsjednice prof. Ivan Tepeš", izvijestili su iz HSP AS-a.

>> Ruža Tomašić: Milanović ignorira hrvatske europarlamentarce

Komentara 6

Avatar razocarani
razocarani
18:24 26.02.2014.

Ruza zbori istinu glasno i jasno..... i neizmotava se....... kaze sto misli sto je rijetkost za politicara......... i mozes bit siguran da radi u interesu Hrvatske.....ono sto nezna nepravi se da zna nego pita i savjetuje se .....model kako bii trebao izgledati Hrvatski politicar........

PR
Protivcenzure
14:52 25.02.2014.

pučani će biti ljuti. ne pomaž joj niti negiranje da je skeptik nego "eurorealist" što god to značilo.....

SA
santos008
12:36 25.02.2014.

Mislim da nosilac liste treba biti Karamarko ,druga na listi treba biti Ruza Tomasic.Kad je pir ,nek je pir

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije