Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JEDNOGLASNO

HSP AS podržava Kolindu Grabar Kitarović za predsjednicu

Ruža Tomašić
Patrik Macek/PIXSELL
13.09.2014.
u 13:39

Kada dođemo na vlast druge ću prozivati, a moje ću smjenjivati, rekla je Ruža Tomašić

- U pet godina stranke smo napravili jako puno, a možete misliti što ćemo tek napraviti kad dođemo na vlast. Zadatak nam je smanjiti broj ministarstva. Mi smo u Zadru jednoglasno prihvatili prijedlog da podržimo Kolindu Grabar Kitarović za predsjednicu države - rekla je nakon sjednice predsjedništva stranke u Zadru Ruža Tomašić predsjednica HSP Ante Starčević.

Ruža Tomašić, kako je najavljeno, bit će kandidatkinja svoje stranke za potpredsjednicu Vlade na sljedećim parlamentarnim izborima.

- Kada dođemo na vlast druge ću prozivati, a moje ću smjenjivati - zaključila je Ruža Tomašić.

>> Ako treba, Karamarko će i s Glavašem, a Milanović s Holy

Komentara 23

AL
Alkana
15:50 13.09.2014.

Nadam se da će i biti u idućoj vlasti jer je Ruža jedna od rijetkih poštenih političara koji vole i rade za dobrobit ove naše zemlje. Znam da se ona ne sviđa onima kojima se ni Hrvatska ne sviđa...

VJ
vjerovnik
17:50 13.09.2014.

tko će ovu zemlju čuvati, ako nas više ne bude .... da parafraziramo Sinišu Glavaševića koji je svojim očima gledao kako njegov grad nestaje pod granatama, baš kao što i mi sada gledamo kako nam Domovina nestaje pod naletima "naprednih" skojevaca i njihovog "regijona"

Avatar oneworld
oneworld
18:53 13.09.2014.

što prije se maknu ovi jugonostalgičari to bolje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije